Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

kkfront.png
Kell-e ajánló egy olyan albumnak amelyből 500 darabot pillanatok alatt elkapkodtak? Szerintem nem.
Valamivel több, mint egy éve jelent meg a német banda korongja amelyről itt a blogon is hírt adtunk:
Konigsklasse-Hymnen Alter Tage  
Az 500 darabra limitált lemezt gyorsan elkapkodták, ezért a kiadó és a zenekar úgy döntött, hogy felvesznek még egy számot és azzal kibővítve újra kiadják a lemezt. 
Az új kiadás hagyományos CD tokos megjelenést kapott, új borítóval és hat oldalas szövegkönyvvel a feldolgozott dalokhoz, versekhez illő fraktúr betűtípussal.
A zene a '90-es évek eleji német skinhead rock, RAC stílust idézi, modern hangzással, a dalszövegekről a korábbi bejegyzésben már írtam részletesebben, elsősorban korabeli német katonadalok, versek kerültek feldolgozásra.
Aki szereti a német színtér zenekarait ne habozzon beszerezni a korongot, mert az előző megjelenéshez hasonlóan ezt is gyorsan el fogják kapkodni.
https://nsbp.shop/termek/konigsklasse-hymnen-alter-tage-2023/

Egy kis ízelítő a korongról:

Én reménykedem benne, hogy az új kiadás egy új lemez előszele. Sokan hiányolják ezt a stílust a német színtérről, hiszen azt alaposan eluralta a metál és hc vonal, így üde színfolt egy-egy ilyen dallamosabb korong.



A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr3818058346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása