Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

London Breed - No Regrets

2024.04.18. 17:33

photo_2024-04-14_22-30-51.jpg

Egy új 10 számos koronggal jelentkezett az angol duó. A zene a korábban megismert ,,cock sparreres" hangzás, minden féle nyálas sallang nélkül. A szövegek főleg a skinhead életérzésről szólnak.  Rögtön az első dalból megtudhatjuk, Brad 1982 óta skinhead és nem bánt meg semmit, olyannyira, hogy ez lett a lemez címadó dal - No Regrets. A második szám arról szól, hogy megmondtuk, hogy ez fog történni, hát ne gyere hozzám sírni. A harmadik dal Skinhead Mick (Section 88) és Nice Man Ray emlékére született. Told Ya So - egy szám az elmúlt közel 25 évről, olyan dolgokról melyek egykor vagy néha még ma is összeesküvés elméleteknek tűntek/tűnnek. Skinheads Live Forever - azt hiszem ehhez nincs mit hozzáfűzni, a cím magáért beszél. Switchblade Psycho - egy bomlott elméjű alak dala. In Your Blue Eyes a cím egy romantikus dalt sejtet, de ez nem egészen az, tisztelgés a nők előtt akik mellettünk állnak. Szenteltek egy számot Jimmy Savillnek aki egy pedofil bűnöző volt, gyerek műsorokat vezetett a BBC-n, így könnyen be tudta cserkészni áldozatait.
You're Never Alone - Bár gyakran úgy érzed, de sosem vagy egyedül ott állunk az oldaladon. Az utolsó dallal pedig megszületett a Chaos in the Sun rendezvény sorozat ,,hivatalos" himnusza.
A 40 perces korong végén csak fogod és újraindítod, egyszerűen nem lehet megunni.
Hagyományos CD tokban jelent meg, 16 oldalas szövegkönyvvel, amelyben a szokottnál kevesebb az illusztráció, a szövegek alatt a Union Jack monokróm fotója van, csak elején a közepén és a végén vannak képek, az összes dalt Brad írta 1994 és 2023 között. A köszönő lista nem túl hosszú, köszönetet mondanak Rok-nak az első számban nyújtott háttér vokálért és Robnak valamint Floyd McCrorynak az élő fellépéseken nyújtott segítségért.
Beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/london-breed-no-regrets/

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr4618383495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása