Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Whitelaw - We will defend

2024.03.20. 14:42

screenshot-2024-02-27-083727.png
Egy hónapja jelent meg az angol skinhead zenekar tizedik albuma. A zenében nem sok változás történt a 12 dal nagy része középtempós vagy kicsit gyorsabb szerzemény a megszokott stílusban. 
Első meghallgatás után a címadó We will defend és a Britain Awake lett a két kedvenc, de ahogy lenni szokott nálam az összes dal tetszik és még hetekig a lejátszóban lesz a korong, a Whitelaw az egyik olyan zenekar amelyiket sosem tudom megunni. 
Sajnálom, hogy a srácok nem tudják elhagyni a szigetet, már jó lenne őket ismét színpadon látni és az új dalokat élőben meghallgatni.
A lemez hagyományos CD tokban jelent meg, 12 oldalas szövegkönyvvel, sötét grafikával és jól olvasható fehér betűkkel, a közepén két oldalas fotó a zenészekről. A Midgård records igazán kitett magáért, egy színvonalas kiadvány lett amit nem csak hallgatni jó, de jó kézbe venni is.



Beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/whitelaw-we-will-defend/

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr2918358837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása