Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

True Aggression - Wegweiser

2024.02.29. 12:32

photo_2024-02-29_11-41-18.jpg
Nehéz utolsóként valami újat írni egy ilyen nagyszerű korongról, melyet már az összes ismertebb blog és magazin bemutatott. 
Már az előzetesekben is jól hallható volt, hogy a svéd Ultima Thule féle vikinga rock hangzást, dallamvilágot próbálják adaptálni. Valljuk be nagyon jól sikerült, kiváló kórusok, nagyszerű ének, profi zene, profi zenészek.
Akár a második szám alapján egy új német stílusnak is elkeresztelhetjük Ragnaröck 'n' Rollnak, hisz sokaknak sokkal jobban tetszik (köztük nekem is), mint a svéd zenekar muzsikája.
A lemez valószínűleg széles körben kedvelt lesz, hiszen az ének és a kórus ismerős lehet a fémesebb hangzású kalóz rock, kalóz metál zenekarok lemezeiről is.
A srácok ezzel a lemezzel magasra tették a mércét, remélem tudják majd tartani szintet a jövőben is.
A lemezt az OPOS records adta ki, így nem kell csodálkoznunk a minőségen, mely tetten érhető a bookletben is, a jól olvasható szövegek és viking motívumok mellett találhatunk egy köszönő listát és egy fényképet a zenekarról.



Beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/true-aggression-wegweiser/


A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr618342445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása