Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Yardbombs - Hate For Hate

2024.04.25. 07:52

photo_2024-04-20_16-20-37.jpg
Az ausztrál legenda ismét új albummal jelentkezett, ezúttal az amerikai hardcore színtér egyik nagyszerű zenekara előtt tiszteleg, a Blood for Blood előtt. Már maga a borító is a Blood for Blood - Live in Exile borítójára hajaz, de ezen kívül két nagyszerű dalt is feldolgozott amerikai srácoktól, a Some Kind of Hate és a White Trash Anthem című számokat. A korongon 13 nagyszerű, lendületes old school hc szerzemény hallható a zenekar egyszerű, nyers stílusában.
A lemezt hagyományos CD tokban jelent meg, 8 oldalas szövegkönyvvel. A dalszövegek mellett megemlékezik az egy éve elhunyt nagyszerű ausztrál gitárosról Andrew "Burnsey" Burns-ről, aki többek közt a Death Headsben is gitározott.
Beszerezhető: https://nsbp.shop/en/product/yardbombs-hate-for-hate/


A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr3218389473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása