Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lemezajánló

2020.08.21. 06:08

A hétvégén 3 CD-vel lepett meg a Nordic Sun Records. Úgy tűnik kezdi kiismerni az ízlésem, mert ismét mind 3 lemez kiváló, az ízlésemnek megfelelő anyag.

Az első a True Aggression -Anti Zeitgeist Rock'n'Roll című anyaga, mely tavaly jelent meg a német OPOS kiadónál. A megjelenésekor valamiért különösebben nem keltette fel a figyelmem, csak annyit jegyeztem meg magamban, hogy végre kezdik felismerni, hogy a zeitgeist egy "neobolsevik"  mozgalom amit modern, new age, eladható köntösbe bújtattak. A zene dallamos német oi! / deutsch rock, a lemez kézhezvétele után kezdtem csak a zenekar után érdeklődni, a srácok a képek alapján skinheadek és feltehetően ez a felállás egy zenei projekt. A borítóban szövegkönyv, egyszerű grafikával valamint néhány idézet.
Ízelítőül egy szám az albumról:



A második lemez a Legion of St. George - In the Footsteps of heroes CD-je. A korábban bemutatott anyaghoz képes változatosabb, több punk zenekar hatása is felismerhető a számokon. A számok lendületesek, dallamosak, ha nem tudnám, hogy skinheadek adják elő simán bevenném, hogy valami '80-as évekbeli punk banda zenél a korongon. A szövegkönyvet ismert fotók díszítik a '80-as évek britt skinhead hőskorából
Egy kis ízelítő:



A harmadik lemez a Sleipnir és a Nemesis - German - Scottish Friendship című CD-je. Ezt a két bandát valószínűleg a fiatalabbaknak sem kell bemutatni a dallamos német és skót RAC muzsikát kedvelők valószínűleg mind két bandát kedvelik hozzám hasonlóan. A lemezen felváltva szólalnak meg a német és angol nyelvű dalok, ami nem igazán megszokott a split lemezeken. A borítóban szövegkönyv található valamint leírás William Wallaceról, Skóciáról, Armeniusról és a Sterling kastélyról, mindez a szövegekhez kapcsolódó képekkel díszítve.

r-10084324-1491324801-6230_jpeg.jpg
Mind három lemez megvásárolható az NSBP kiadó webshopjában: https://nsbp.shop

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr9216171634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása