Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

photo_2024-03-16_06-59-40.jpg

 ,,A splitsorozat második részén az új magyar supergroup a They Want Your Soul és a Wiesel (Heureka, Kategorie C etc) által jegyzett chilei-német, spanyol nyelvű RAC-t játszó LANZ szerepel 5-5 nótával.
A TWYS tagjai a legjobb magyar zenekarok tagjaiból verbuválódtak, a 2023-ban megjelent sikeres debütáló albumukkal megkezdett utat folytatják erőteljes, modern hangzású metal, hc elemeket tartalmazó zenéjükkel. Jól eltalált magyar nyelvű, hazafias szövegek.
A Lanz eddig egy teljes albummal jelentkezett illetve 3 daluk hallható a United III. 4-es split lemezen."

 Ezeket olvashatjuk a kiadó weboldalán, de a Lanz ezen kívül kiadott egy demót Desata Tu Ira címmel 2018-ban és több válogatás albumon is szerepelt köztük a Nordic Power R'N'Roll 3.-on.
A kiadvány ma jelent meg így eddig csak egyszer tudtam meghallgatni.
A lemez a magyar csapattal kezdődik öt nagyszerű dalt hallhatunk tőlük leginkább a moden német RAC színtér dalaira emlékeztetnek a számok, de hallhatunk tőlük egy hard core-osabb szerzeményt is amely engem leginkább a Moshpit-ra emlékeztet. Az öt szám egyáltalán nem unalmas, hallhatunk a zene alatt híradó részletet a '40-es évekből, az egyik számban egy induló dallamai is felcsendülnek egy gitáron. 

A Lanz valamivel dallamosabb zenét játszik, erőteljes mély énekkel kísérve, ha valamihez hasonlítanom kellene akkor a Brigada Totenkopf dallamosabb számai ugranak be a zenéjükről.

A lemez hagyományos CD tokban jelent meg, 12 oldalas szövegkönyvvel, a szövegek jól olvashatóak, minden szöveg alatt odaillő illusztráció, a hátsó oldalon a kiadó reklámja és egy rövid köszönő lista. A szövegkönyv és a borító dizájnja a Mistreat kiadványaira emlékeztet, talán a farkasok és a pasztell színek miatt.



A kiadvány beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/they-want-your-soul-lanz-brothers-in-mind-vol-2/

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr7218355511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása