Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A koncert eredetileg Újpesten egy száz fő befogadására alkalmas teremben lett volna, de a nemzetközi terrorszervezet (Antifa) és a velük szimpatizáló helyi polgármester akkora hírverést csapott a bulinak, hogy akkor sem fért volna be a közönség, ha nem akadályozzák meg az ottani koncertet melyet eredetileg 50-60 főre terveztek a szervezők. Még az új helyszínen is majdnem ki kellett tenni a megtelt táblát.

dsc_0149bab.JPG

A görögök léptek először színpadra, őket is meglepte a nagy számú közönség, főleg azok után, hogy ők már játszottak az újpesti klubban igen csak csekély számú közönség előtt a nyár folyamán. A srácok nyáron is és most is mindent beleadtak, a hangosítás akkor is és most is kiváló volt, akik nem ismerték a bandát azok most megszerették percek alatt. A fellépésüket egy apró közjáték zavarta meg, a zenekar 5 éves fennállását ünnepelte és erről a szervezők egy tortával emlékeztek meg, melyet a zenekar és a közönség közösen fogyasztott el.

dsc_0167ab.JPG

Az apró megemlékezés után folytatódott a buli. Több, mint egy órát játszottak, akkora sikerük volt, hogy a fellépésük után kipakolt lemezek, pólók pillanatok alatt elfogytak.
A lengyel csapat is a legnagyobb slágereikkel készült amit díjazott a közönség, énekelni ugyan csak a tucatnyi lengyel rajongójuk énekelt, de a többiek tánccal és pógóval pótolták a nyelvtudás hiányát.
A szervezők az ő fellépésüket is félbeszakították és egy tortával emlékeztek meg a lengyel függetlenség 105 éves évfordulójáról és azzal köszönték meg, hogy a varsói menet helyett a fellépést választották.

dsc_0213ab.JPG
Erre az estére egyébként meglepően sok külföldi volt kíváncsi, nagyobb különítmény érkezett Csehországból akiket már elég jól ismertünk különböző politika mentes oi! bulikból, németek jöttek még nagyobb számban, egy amerikai lány akivel korábban a cseheknél találkoztunk, horvátok, hollandok a lengyeleket már említettem, bolgárok, egy francia srác aki a beléptetésnél segédkezett, szóval az antifa vergődése elég szép nemzetközi közönséget toborzott.
Az Oi-kor Dudi nélkül, de sok régi rajongójával érkezett. Annak ellenére, hogy Dudi nem jött főként a régi slágereket adták elő, így is nagyon jó volt, de a régi énekest sokan hiányoltuk.
Azt már lassan mondanom sem kell, hogy az ő műsoruk is félbeszakadt.

dsc_0234a-crop.JPG
A zenekar idén 40 éves, ez volt az évfordulós koncert sorozat harmadik állomása. A közönség velük énekelt minden dalt miután folytatódott a műsoruk, hatalmas bulit csaptak ők is.

400733959_311953421668802_6125056084868759554_na.jpg
A Nemzeti Front volt az est utolsó fellépője, sokan jöttek a bulira pusztán miattuk, ami meglepő volt, hogy a lengyelek szinte az összes számukat ismerték és velük énekelték.

dsc_0274-cropa.JPG
A tortát ők sem úszták meg, a zenekar nyáron ünnepelte a 30. születésnapját, erről emlékeztek meg a szervezők. A zenekar kapott némi plusz időt a fellépésre és ezt ki is használták, volt minden az Újra zeng az Oi!-tól a Paff-ig az összes slágert eljátszották és a közönség még így sem akarta, hogy lejöjjenek a színpadról. 
A fellépésük után még több, mint egy órán keresztül folyt a nemzetközi buli és ismerkedés a szórakozóhelyen, a csapból elfogyott az összes meggyes sör, majd lassan minden más is, így nem kellett kitessékelni senkit.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr718259391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása