Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

np3cover.jpg
Amikor egy válogatás album megjelenik az ember 2-3 hallgatás után már eldönti melyik két-három szerzemény a kedvence, nekem ez még három nap után sem sikerült, ha listát kellene írnom még mindig tíz fölötti szám jönne ki, ezért nem is akarom most rangsorolni a számokat.
Ami újdonság, hogy Hundriver nincs a listában és a Sons of Odint hiába keressük az előadók közt.
Az első dal Ausztráliából érkezett, egy kellemes, könnyű, dallamos, slágergyanús szerzemény amely kimondottan erre a korongra készült Nordic Power rock and roll címmel a Yardbombstól.
Az Ahnenblutot nem kell bemutatni a német színtér rajongóinak, hisz manapság az egyik legnépszerűbb zenekar Germániában.
Az olasz identit rock jeles képviselője a Hobbit egy dallamos olasz dalt küldött a lemezre a bátorságról, üzenve a mindenkinek, hogy ne adja fel a harcot.
Számomra az egyik legnagyobb meglepetés a korongon a Tar Had, nagy rajongója vagyok a bandának, itthon az utolsó zenekarok egyike amelyik még őrzi a skinhead szellemiséget zenében és szövegekben. A novemberi bulin az egyik kedvenc fellépőim lesznek. A dal amit hallhatunk tőlük elég pontos kórképet nyújt hazánk jelenlegi állapotáról. 
Még nagy kedvenc Oroszországból a Carlsband, itthon és külföldön is láttam már őket élőben, most sem kellett csalódnom bennük, hozták a legjobb formájukat, remélem ez a szám már egy új album előszele.
Hogy a srácok ne érezzék magukat egyedül még egy orosz zenekar szerepel a korongon a Kolovrat, sajnos a háború miatt késik a srácok lemeze, remélem hamarosan véget ér az öldöklés és visszatér minden a régi kerékvágásba.
A számomra ismeretlen Machtwort az Ukrajnában zajló háborúról énekel és arról, hogy a német kormány ontja nekik a németek pénzét.
Az újjáalakult Új rend új letisztultabb stílusú hc zenéje sokaknak tetszeni fog, Odin fiairól énekelnek. Ha minden igaz ők is hamarosan új lemezzel jelentkeznek.
A chilei Lanz egy Odal Sieg feldolgozással ajándékozta meg a lemez megvásárlóit, a srácok végre kiadhatnának egy saját szerzeményekből álló albumot is, bár jók a feldolgozásaik is én a saját szerzeményeiket jobban kedvelem.
Az Ironwill az összefogásról énekel, a Brother's war című számukban, korábban nem figyeltem fel erre a bandára, de azt hiszem az ő lemezeiket is be kell szereznem.

nordic2.png

AS/BS egy német - orosz formáció, ők a skinhead életérzésről énekelnek a Metallica zenei aláfestésével. 
A White Familyt nem kell bemutatni a hazai közönségnek hiszen már jártak nálunk és egy nagyszerű koncertet adta, most a 14 szóról énekelnek.
Az újjáalakult Vérvád is bemutatkozik a lemezen egy RAHOWA feldolgozással, aki szerette az eredetit annak valószínűleg ez is tetszeni fog.
A Fascine is egy feldolgozást ad elő a lemezen, ők egy Weisse Wolfe szerzeményt dolgoztak fel. Remélem novemberben ezt is hallhatjuk tőlük.
Az NSBP projekt egy Cseh Tamás dalt dolgozott fel, szerintem jobb, mint az eredeti.
Undying Loyalty a korrupt rendszerről énekel és arról, mit kellene tennünk ellene.
A spanyol Skinstorm száma egy ütős szerzemény arról, mit kellene tennünk a kilátástalanság ellen.
A Kaloda neve ismeretlen volt számomra, de a szövegkönyv felvilágosított, hogy ez egy FT projekt, meglepő, de nem hc, hanem igen kellemes dallamos zene erős énekhanggal.
A Cracker Wagont és a Lowdown Wights zenekarokat nem kell bemutatnom, mind két zenekar lemezét bemutattam már a blogon, az utóbbi banda egyik legjobb száma került a lemezre a Viking am I.
Ahogy megszokhattuk a lemez digipack kiadást kapott, ezen a fekete színek dominálnak, így végre a polcon jól mutat majd a vörös-fehér-fekete kombó.
A lemezhez 20 oldalas szövegkönyv tartozik képek, illusztrációk nélkül. A hat paneles digipack kiadvány kiváló viking motívumokkal van díszítve, a borító mintája már kapható pólón is.
Aki szeretne belőle akciósan megveheti a pólót és a lemezt is egy csomagban.
A lemez beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/nordic-power-rock-and-roll-vol-3/





A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr6518218615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása