Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

photo_2023-09-07_09-47-21.jpg
Ez az korong akár a ,, Poroló" rovatba is mehetne, de nem rég kaptam és így ez nekem még új.
A zenekar egyik legkedveltebb albuma, amolyan ,,Best of" lemez is lehetne, hiszen az ezen szereplő dalok mind kislemezeken és válogatásokon jelentek meg korábban, oda meg általában a legjobb számaikat küldték / tették a zenekarok. Mára sajnos a kislemezek helyét a videómegosztók foglalták el, ahova szintén a legjobbnak tartott dalaikat töltik fel elsőként a zenekarok a megjelenő lemezükről. A válogatás albumok is megfogyatkoztak, ma már nagyon kevés kiadó fektet energiát abba, hogy feltörekvő zenekarokat mutasson be, vagy a megjelenő lemezekből adjon ízelítőt.
Visszatérve a Skrewdriverre, a CD-n olyan nagy slágerek kaptak helyet, mint az I don't like you, WP, Invasion, Back with a bang, Antisocial, Boots and Braces stb.
Ez még a hőskorszak amikor még érezhető a számokon az akkor még csúcson lévő Oi!/punk zenék energiája, lendülete, de már a politika is nyílt szerepet kap a szövegekben.
A lemez népszerűségéről azt hiszem elég sokat elárul, hogy mire kézhez kaptam már nem volt kapható az NSBP shopjában: https://nsbp.shop/termek/skrewdriver-boots-and-braces-voice-of-britain/
Aki szeretne belőle iratkozzon fel a shopban.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr4018209377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása