Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kalóz hívására mintegy 40 ember vett részt a tegnapi Bunker túrán melyen körbejártuk a Budai hegység bunkereit.
dsc_6821a.JPG
Egy útbeszakadásnak "hála" amely gátolta a BKK járművek közelekedését egy félóra késéssel indultunk arra a túrára melyen körbejártuk a Budai-hegység feltárt és feltárásra váró bunkereit.

dsc_6832-cropblog.JPG
A Bunkereknél, hadisíroknál Kalóz és Pál Marci beszámolóit, visszaemlékezéseit, történeteit hallhattuk a helyszínekkel kapcsolatban, valamint egy-egy túlélő visszaemlékezését olvasta fel Kalóz az aktuális helyszíneken.

dsc_6854blog.JPG
Útközben a gyönyörű tájban, kilátásban is gyönyörködhettünk, melyet a túrázásra kiváló időjárás is szebbé tett.

dsc_6892a.JPG

A túra néhány rövidebb szakasza kívánt némi edzettséget, tapasztalatot, de ettől eltekintve a kisgyerekekkel érkezőknek is könnyen teljesíthető volt.

dsc_6840a.JPG

Akik voltak már Kalózzal a Kitörés emléktúrákon azoknak sok helyszín, sok részlet, sok történet ismerős volt, de ettől függetlenül egy hosszú időre szép emléket nyújtó mintegy 6 órás túrán vehettünk részt. Reméljük még sok hasónlón vehetünk részt a jövőben és egyre több feltárt helyszínt láthatunk. Köszönjük a túrát a szervezőknek és mindenkinek aki színesebbé, emlékezetesebbé tette ezt a napot.
dsc_6880blog.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr4312603589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása