Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

304770294_102917842562656_3438767608700109694_n-crop.jpg


A folk punk zenét idén 40 éve indította útjára a The Pogues, 10 évvel később az Egészséges Fejbőr is bemutatta a hazai nagyérdeműnek a saját értelmezésében. A stílus azóta hatalmas változáson ment keresztül, a punk elemek ma már többnyire csak az előadók ruhatárában bukkannak fel itt-ott és gagyi sláger zene lett belőle.
 Az ausztrál srácok megunták ezt a nyálas csili-vili pop zenét és megmutatják nekünk milyen is az igazi folk punk.
Semmi cicoma, semmi slágergyanús sallang, tiszta punk zene és ír dallamok, semmi bendzsó, semmi mandolin, semmi saxofon, csak gitár és dob, semmi nyávogás csak whiskyn és cigarettán edzett hang.



A korongon egyetlen ismert dal feldolgozása hallható, ez pedig a köreinkben főként Ian Stuart előadásában népszerűvé vált angol népdal a Green Fields of France, aki ismeri az sem fog ráismerni.
A lemezen 10 dal hallható, többek közt az italról, cigarettáról, nőkről és a skinhead életérzésről szólnak.
A lemez hagyományos CD csomagolást kapott, 8 oldalas szövegkönyvvel melyet kelta és skinhead motívumok díszítenek. A szövegek jól olvashatóak. Nem tudom ki, hogy van vele, de én kezdem megszokni a digipack csomagolást, talán pont az NSBP kiadó miatt, mely ezt a hanganyagot is kiadta, ha valami negatívumot kell írnom akkor talán ez az, ezt hiányolom és még egy apróságot, egy fotót az előadókról, legalább hátulról vagy ír manó kalappal eltakarva az arcuk... Talán majd egyszer.
Aki szeretne a korongból az itt beszerezheti: https://nsbp.shop/termek/the-yardbombs-folk-off-and-die/


folkoffback.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr717951312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása