Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

hassfront.jpg
A Waffenbrüder produktion ritkán ad ki lemezeket, de ha megteszi az mindig nagyot szól. Most a méltán népszerű brazil nsbm zenekar eddig megjelent demóját és két albumát adta ki, kiegészítve két új szerzeménnyel, mindkettő feldolgozás, az egyik a Brutal Attack klasszikusa a Stronger than Before a másik a legendás Absurdtól a Gates of Haven. 
A zenekar népszerűségének oka, hogy az "unalmas, rommá torzított zene alá érthetetlen hörgés helyett" csak mérsékelten torzított a gitár és az ének is több helyen elég érthető, valamint a zene sem sablonos, lassúbb és középtempós dalok mellett találunk olyan szerzeményeket is mint az intróként szereplő NS Dream ami egy kristály tisztán megszólaló gitáron előadott szám, de említhetném a régi német himnuszt is amit egy férfi kórus ad elő.
A zenében és az énekben gyakran találunk olyan elemeket amelyeket a mainstream zenekaroktól is gyakran hallunk, ha nem tudnám, hogy épp egy politikai tartalmú számról van szó, simán hihetném, hogy épp a sátán felemelkedéséről énekel vagy egy sötét véráldozatról.
Ha már szóba kerültek a szövegek, néhányuk ismert emberekről szól, olyanokról, mint Varg Vikernes, Linkoln Rockwell, Brenton Tarrant, Gobineau, de énekel a nevetséges antifa black metálról vagy a közelmúltban magyarul is megjelent Turner Naplójáról.
A lemezen 27 szerzemény hallható, közel 76 percben, mindez digipack csomagolásban egy négy oldalas "füzettel" melyben sajnos szövegek nincsenek, de van egy kép a zenészekről.
A lemez tegnap jelent meg így a terjesztők közül még csak az NSBP kiadónál kapható:
https://nsbp.shop/termek/hasskultur-the-hate-continues/

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr6018353599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása