Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hands across the sea

2023.11.16. 19:51

dsc_0318a.JPG

 

Egy nagyszerű koncertterem adott otthont a szombati rendezvénynek, profi hangosítás, profi fénytechnika, profi személyzet, jól felszerelt bár (bár az összes csapolt sör elfogyott itt is a buli végére amiből volt négy különböző).
Rengeteg árus jött erre a bulira, a Rebel records, BHS, BHH, BHB, Homeland and Family, A.W. Distro, NSBP shop, Pride France, Loyalty Records, de még a görögök is összeszedtek pár zenekari anyagot erre az estére is. A három amerikai zenekar kiadványait a Rebel records és az NSBP shop árulta, lemezeket, pólókat, sálat. A Dim records tulaja is itt volt, de ő nem pakolt ki.
398196801_299861256201646_3042518051373908199_n.jpg

Meglepően nagy vásárlási kedv uralkodott a rendezvényen, elfogyott az összes koncert póló, szépen fogyott az Birthrite album, vitték a Fascine lemezeit is, mindhárom amerikai banda pólója jól fogyott és a Richard Allen féle Skinhead könyvből is vittek.
A nemzetközi színtér színesedett, baltikumi és skandináv vendégekkel, még ausztrál vendég is volt a rendezvényen.
A bulit a Fascine indította, az első hangokra megtelt a terem, mindenki kíváncsi volt rájuk, nagy sikerük volt. A bemutatkozó albumuk három éve jelent meg, lassan ideális lenne egy új lemezt kiadniuk. A színpad előtt volt némi pogó, de a többség a zenére koncentrált, nagyon jól szóltak, valódi zenei csemege volt hallgatni őket.
A Pigstickers követte őket, a zenekar hanganyagai meglepően jók, így élőben viszont hatalmas csalódást okoztak.

dsc_0332a.JPG
Közel egy órán keresztül játszottak valami hip-hop jellegű zajt behangolatlan hangszereken, ettől szép lassan ki is ürült a terem, csak pár lengyel és az árusok maradtak bent. A műsoruk vége felé végre adtak némi ízelítőt abból amit a lemezeken hallhatunk tőlük. Állítólag a lengyel fiatalokat lehet ilyen hip hop jellegű zenével megfogni, nos a teremben nem tartózkodtak ilyenek, szóval kár volt ezt erőltetni nekik.

dsc_0334ba.JPG

Az est meglepetése a Skumshot fellépése volt, ők a Tar Hadot helyettesítették akik nem tudtak teljes létszámban megjelenni. Ezen az estén is nagy sikert arattak a görög srácok, úgy gondolom még látni fogjuk őket hazai színpadon, de ami biztos az az, hogy hallani mindenképp fogjuk őket a 4. Nordic Power válogatás lemezen.
A srácok beleadtak mindent, a terem megtelt az előadásuk alatt, a közönség lelkesen fogadta őket, a srácok pedig a legnagyobb slágereikkel hálálták meg mindezt.

dsc_0341-crop.JPG
A Hundriver dallamos zenéje és a Skrewdriver feldolgozásaik a teremhez szögezték a közönséget, no nem szó szerint, mert a tánc, pogó és ének folyamatos volt a fellépésük alatt, hatalmas sikert aratott a rendezvényre írt Johnny Rebel feldolgozás daluk is mely alatt megjelentek a déli zászlók is a színpad előtt. Rossz nyelvek azt pletykálták, hogy az új dobosuk azért hagyta el hosszú évek után a Fehér Törvényt, hogy végre a Hundriverben üthesse a bőröket. :) A srácok új lemeze már gyártás alatt van, sajnos erre a koncertre még nem készült el, pedig egy ilyen fellépés után biztosan elkapkodták volna.
A Birthrite következett, az ő fellépésüket vártam a legjobban. az elmúlt 40 év koncertlátogatásai alatt már sok mindent láttam, de olyat, mint a fellépésük előtt még nem igazán, a dobos képes volt a saját rézötvözet cintányérjait elhozni Amerikából, hogy azokat püfölje több, mint két órán keresztül. 
A srácok teljes átéléssel zenéltek, élvezték, hogy Európában játszhatnak, régi álmuk teljesült ezen a hétvégén.

dsc_0358a.JPG
Meglepetésként Macival közösen is előadtak egy számot, a Vér kötelezt. Igazából én arra számítottam, hogy majd az énekesük magyarul ad elő egy számot, hiszen a közelmúltban megjelent split lemezen egy Egészséges Fejbőr dalt énekel magyarul, de úgy tűnik most a könnyebb utat választották. 
A kedvenceim fellépése után azt hittem aznap már nem érhet meglepetés, de tévedtem, rövid szünet után a Wellington Arms következett. Olyan fergeteges műsort csináltak, hogy még sörért sem mentem ki a fellépésük alatt, pedig a nagy kedvencem már az elején eljátszották a Living in America-t. A gitáros beélte színpadot, ha kétszer ekkora lett volna azt is kicsinek találja, az egyik pillanatban a kontroll ládán a másikban a dobos dobogóján volt. Iszonyú lendületesen játszottak. 

dsc_0375a.JPG
A műsoruk nem csak engem nyűgözött le, minden szem a színpadra tapadt. A hanganyagaik ezt soha nem fogják visszaadni, pedig van tőlük stúdió és koncert CD-m is. Azt hiszem nálam ezt az élményt egy darabig semmi sem fogja felülmúlni.
A koncert végén a maradék lemezeiket gyorsan elkapkodták, utána hatalmas tömeg állt sorba a pultnál, senkinek sem akarózott hazamenni, az utolsó vendégeket úgy kellett a szekusoknak kitessékelni zárórakor.
A helyszínen maradt pár cucc, amelyeknek még másnap reggel meglett a gazdája, így mindenki jó emlékeket őrizhet a két napos buliról.

photo_2023-11-12_14-27-03.jpg
                                                                 Az elhagyott csomag visszakerült a tulajdonosához.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr5318260169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása