Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

r-15563148-1593685675-6341.jpg
4 éve jelent meg a viszonylag fiatal brit zenekar első és mindmáig egyetlen CD-je. A zenekar rendkívül népszerű Angliában, pár éve volt alkalmam látni őket élőben, már akkor tudtam, ha lesz lemezük be kell szereznem. 
A lemezen 12 nagyszerű dalt hallhatunk, középtempós és gyorsabb szerzeményeket. Zeneileg változatos, felfedezhetünk benne Skrewdriverre emlékeztető dallamokat, de amerikai és ausztrál zenekarokra emlékeztető számokat is.
Egy számot mindenképp ki kell emelnem, feldolgozták az olasz Plastic Surgery - Rivolta című számát a refrént a végén olaszul éneklik. Nem véletlen ez a kedvencem, hiszen az eredeti is már lassan 40 éve top listás nálam.
Persze a többi szám is kiváló, például a rock and rollosabb We Stand Alone vagy az utolsó szám a korongon a Family.
A lemez a hagyományos CD tok mellett fa dobozban is megjelent. A hagyományos megjelenéshez 16 oldalas, igényes kivitelű a szokottnál vastagabb, fényes papírra nyomott szövegkönyvet kapunk, jól olvasható szövegekkel és a hozzájuk tartozó grafikákkal.
A lemezt a Rampage Productions adta ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr9718347727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása