Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

398196801_299861256201646_3042518051373908199_n.jpg
Az amerikai srácok úgy döntöttek, hogy az első EP-jük és az első kislemezük dalait újra felveszik és két feldolgozás számmal együtt újra kiadják. A két feldolgozás dal a Skrewdriver -Strikforce és a Skullhead - Odin's law című száma.
Az eredeti korong öt év alatt kultikussá vált, olyannyira, hogy két bakelit kiadást is megélt még az első évben és két éve még kazettán is megjelent, akkor is a kislemez dalaival és pár Skrewdriver feldolgozással, így a srácok az eredeti felvételről nem akartak több bőrt lehúzni és újra felvettek mindent.
A jelenlegi kiadás digipack csomagolást kapott 8 oldalas szövegkönyvvel, a grafikai munkák és a dizájn egyértelműen a A.D.S. keze alól került ki, ugyanaz a külső amit a zenekar korábbi kiadványain már megszoktunk. Dalszövegek, fényképek, köszönő lista minden benne van ami egy modern kiadványba kell.

A CD-t az NSBP adta ki, valószínűleg nem csak a szombati koncert miatt, hanem a korongon hallható első szám miatt is kerestek magyar kiadót, mely 1956-ról szól.

A lemez a ma esti koncerten már kapható lesz, aki nem jön hétvégén koncertre az a kiadónál beszerezheti: nsbp.shop

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr5418251901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása