Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Condemned 84 1983-ban alakult a Criminal Tendencies tagjaiból, a 40 éves születésnapjukat ünneplik idén ezzel a kiadvánnyal és egy Európa turnéval melynek cseh állomásán sikerült megnéznem őket élőben is. 

r-26400602-1678660467-4070.jpg
A zenekar nálam mindig top 10-es volt, a Face the Aggression borítója mindig ott virított a falon a 4Skins poszter mellett. Ők az egyik olyan banda akik a 40 év alatt nem változtak semmit, ugyanazt a brit Oi!-t játszák amit az első próbákon, persze ma már nem születnek olyan slágerek, mint az Oi! ain't dead, Boots go marching in, Skinheads, No one likes us és a többi klasszikus, de ez természetes, ma már nem töltik meg a tereket, kocsmákat, parkokat a skinheadek tömegei és sokat változott a világ, ma már a gyerekeink, unokáink generációját kritizálják a dalok, a liberális maszlag mögé bújt gyülölködőkről énekelnek és persze arról, hogy nem adjuk fel a harcot.

a-277733-1681503117-5190.jpg

A digipackben két korong van egy CD 13 nagyszerű, klasszikus hangvételű dallal és egy DVD melyen három koncert van.
A DVD-n látható első koncert 2020-ban Ipswitchben készült, érezhető még a covid diktatúra hatása, látható pár maszk is, a felvétel elég lapos, picit tompa hangzású amatör felvétel és a közönség sem látszik, hallatszik, picit olyan, mintha egy unalmas próbán készült volna. A bostoni felvétel már sokkal hangulatosabb, bár a hang ott sem stúdió minőség és az elöl éneklő tömeg helyett néha a hátul unatkozó fiatalabb közönség is látszik ami sokat ront az összképen. Az osloi koncert olyan, mintha több telefonos videóból vágták volna össze, néhol borzalmas, néhol élvezhető, mindenesetre a hangulat azért átjön. Azt hiszem ezt önálló kiadványként nem vette volna meg senki, de így mellékletként pár évenként visszakerül a lejátszóba.

A tagokról a koncertbeszámolóban már írtam, két alapítótag van már csak a bandában, gitáron Mark játszik az Anti-Herosból és Charlie aki megfordult az Another man's poisonban, a Battle Zonban és a Grade Oneban is. A dobos '89 óta veri a bőröket a bandában.

8 paneles digipack csomagolás színvonalas grafikákkal, képekkel van illusztrálva, sajnos booklet nem került bele.


A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr2618250543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása