Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Brothers In Mind vol.1.

2023.06.25. 20:30

splitfront.png
A görög banda öt erős, középtempós nótával szerepel a korongon, a Covid 1984 című számuk már régebb óta elérhető a világhálón és a tavalyi Nordic Power válogatáson is szerepel. Az ötödik számukban egy női énekes van ami nagyon feldobja az egész lemezt és kicsit el is nyomja a többi számot. A felvétel leginkább a '90-es évek második felének R.A.C. zenéit idézik számomra, persze egész más hangzással és külön öröm, hogy két dalt a saját anyanyelvükön adnak elő.

Be kell vallanom az Odwet számomra teljesen ismeretlen volt korábban, így igazán nagy meglepetést okozott a kellemes metálos hangzás. Rögtön az első szám a Glory of the Ancestor igazi viking metál, meg is hozta a kedvet hozzá, hogy emeljek a hangerőn. A változó sebességű dalok valahogy jól állnak a bandának, a lassabb részek sem unalmasak. A No Surrendert ismertem korábban és azt hittem ők lesznek ezen az albumon a kedvenceim, de tévedtem, a lengyelek jobban bejönnek.
A lemez hagyományos CD tokban jelent meg, 4 oldalas borítóval, melyben csak a görögök szövegei szerepelnek, a görög nyelvűek görögül és angolul is.
Egy.egy köszönő lista mindkét zenekartól. Képek sajnos nincsenek.



Beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/no-surrender-odwet-brothers-in-mind/

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr6418153282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása