Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A https://rockstation.blog.hu/ -n van egy albumsimogató című sorozat, melyben régi általuk kedvelt lemezeket vesznek elő újra. Már régóta terveztem valami hasonlót, de az időhiány miatt valahogy mindig elmaradt.
Az első album amit le akartam porolni az Onogur - Új kezdetre várva lemeze, de rá kellett jönnöm, hogy azt elajándékoztam, így egy régi nagy kedvencemmel a Kitörés albumával kezdem.

dsc_8528-crop_blog.JPG
12 szerzemény hallható a korongon, mely 10 éve jelent meg. Változatos témákat dolgoznak fel könnyen érthető, szókimondó szövegekkel, dallamos zenével. Énekelnek a kis hazánkról, a Bilderberg csoportról, összetartásról, a stuka pilótáról és sok más témáról.  Persze nem mentes a hibáktól, a szövegek néhol csapongóak, szinte átmenet nélkül váltanak témát, de hogy ezt észre vegye az ember többször meg kell hallgatni, hiszen a mondanivaló leköti az ember figyelmét. Ha a színtér nem határolódott volna el a Kárpátiától akkor azt is írhatnám, hogy a Kitörés népszerűségben az RAC színtér Kárpátiája kellett volna, hogy legyen, sajnos olyan időpontban alakult a zenekar amikor a hc és metál népszerűbb volt, mint a fülbemászó dallamok. 
A lemezhez nyolc oldalas szövegkönyv tartozik, monokróm, képekkel illusztrált kivitel. A puritán külső ellenére a mai kiadványok közt is megállja a helyét.
A lemez ma már sajnos nem kapható, 2021-ben újrakeverve megjelent letölthető változatban az NSBP shop kínálatában. 
A zenekar tavaly feloszlott, remélem ez is csak átmeneti és Jogos lehet a remény, hogy majd folytatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr7618113672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása