Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ny-2.jpg
Általam az egyik legjobban várt idei korong az új Crucified album. Elolvastam az összes lemezkritikát, azokat is amelyeket megjelenés előtt írtak a zenész barátaik és azokat is amelyeket a megjelenés után írtak más blogok, fanzinek, belehallgattam a beharangozókba. A legmeglepőbb talán az volt, hogy a srácok már nem tiltakoztak az R.A.C. címke ellen, korábban határozottan kijelentetették, hogy ők oi! banda és nem politizálnak, bár a rendszer ellen fellépnek.
Az album egy intróval indul, ez régebben megszokott volt az oi! bandáknál, hol egy verssel, hol egy felvezető szöveggel indult a lemez (kazetta). Ez általában az amit a 10. hallgatás után már átugrik az ember. 
Aztán belecsapnak a húrokba, a zene tipikus oi! zene, néhol a korai angol R.A.C. bandákra jellemző felhangokkal, de igazából azok a bandák is még jobbára csak a szövegeikben tértek el a többi Oi! bandától. Persze ez nem az a kommersz, mainstream zene amit ma főként a balosok népszerűsítenek, ez keményebb, ütősebb, kiabálósabb néhol erős csorda vokállal.
12 nagyszerű szerzemény van a korongon, ebből három már megjelent a bemutatkozó E.P.-n, de most újra felvették és így sokkal ütősebb lett.
Hogy a korongra mitől került mégis az R.A.C. címke, egyértelműen a szövegektől,  olyan szerzeményektől, mint az Anti-Antifa, Better Dead Than Red vagy a Crucified. Ezen kívül szól egy dal a Pedofilokról (Hang 'em High), a jelenlegi brit helyzetről, az új világrendről, skinhead életérzésről (ami már nem olyan, mint 30-40 éve) és még pár hasonló témáról.
A lemezt a Midgård Records adta ki, meglepően szépen kitettek magukért a srácok, igényes borító, 16 oldalas szövegkönyv, jól olvasható szövegekkel, tele fényképpel a zenészekről, zenekarról és a baráti körükről, rajongóikról és egykori zenésztársaikról.
Összességében egy kiváló korongot vehettem kézbe, én már csak azt várom, hogy a srácokat valahol elcsíphessem élőben.
Ha még nincs meg a lemez itt beszerezheted: https://nsbp.shop/termek/crucified-filled-with-hate/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr5718101656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása