Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

truea.jpg

 

A német zenekar itthon még mindig a kevésbé ismert zenekarok közé tartozik, pedig már az ötödik lemezüket adták ki az ősszel. Bevallom őszintén az előző lemezükig én sem figyeltem fel rájuk.
 A borító mintája arra utal, hogy a zene amit játszanak szívből jön. A szövegkönyvben a dalszövegek mellett a szövegre utaló egyszerű képek vannak, minimális dizájnnal, Számomra úgy tűnik a kiadónak nincs elég ideje, embere szebb kivitelű bookletek összeállítására. A hátsó borító belső felén végre nem egy kitakart kép, hanem egy karikatúra található a tagokról. 

A zene tipikus német oi! zene némi punk beütéssel, német és angol dalszövegekkel. A zene összhatása sokkal egységesebb, mint az előző albumon, a vidámabb és komolyabb témák ellenére is. Ettől ugyan kicsit kommerszebbnek, a külvilág számára is eladhatóbbnak tűnik, de ez nem zavaró, a szövegek a német cenzúra határait feszegetik, talán ezért is olyan visszafogott a borító. 
Nekem már az előző albumuk is bejött, de ez sokkal jobban tetszik, ha ma írnám a top 10-es listát ez az album valahol a középmezőnyben lenne rajta.
A lemez megvásárolható a Nordic sun webshopjában.


A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr6716351576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása