Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurultaj

2014.01.17. 18:57

Amíg Európában a jobboldal az iszlám térhódítás megakadályozására törekszik, addig Magyarországon a magukat jobboldalinak valló emberek egy csoportja az iszlám hazai propagálása mellett tör szablyát.

Amíg zenészek egy kis csoportja a magyar népzene megmentésén fáradozik, addig a másik fél ázsiai és indián sámánok majmolásával tölti idejét, elfeledve, hogy nálunk táltosok voltak és nem sámánok.

Amíg egy jóérzésű magyar felháborodik azon, ha mongolnak csúfolják, a másik elfeledve nagyapái népviseletét rongyos ázsiai kaftánba bújik.

Amíg egy jóérzésű magyar büszkén tartja magasba a nemzeti színű mellett az árpádsávos zászlót és a székelyek lobogóját addig egy elmebeteg kisebbség az iszlám félholdas zászlait lobogtatja.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr965766257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása