Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Punk patkány, fogadásból!

2019.12.19. 10:33

 Egy szokásos szombat esti Bikás parki, beszélgetős – iszogatós, majd éneklős estén, az általunk megvetett és ezért minden találkozásnál inzultált punkok kerültek szóba. Már nem tudom, de szerintem már másnap reggel sem tudtam, mivel kapcsolatban alakult ki egy beszélgetés Bubs (RIP) és Borda között.
 S
zó szót követett, valahol a körül mozoghatott az éjszakába nyúló csevej, hogy minden punk patkány. Ebből jött, hogy tarajos patkány nincs, a Borda jelezte, hogy szerinte bizony van, és ha kell, akkor hoz is egyet. Kézfogás, fogadás megkötetett, de a Bubs csavart egyet az ügyön, másnap reggelre kérte a bizonyítékot. A Borda arcán átlagban nem sok érzelem látszott, amikor elengedte a Bubs kezét, valami azért megmozdult, talán ettől félelmetesebb volt, de mivel ő önmagában az volt, így nagy feltűnést nem keltett.
 Kalóz másnap reggelre túrát hirdetett, a Pest környéki tájat vettük célba, a Nyugatinál találkoztunk. Akkor még volt energia és szabadidő, a hajnalba nyúló iszogatás után, ha nem is frissen vasaltan, de szinte hiánytalanul, túrafelszerelésben jöttünk össze a pályaudvar előtt. Az esti fogadást szerintem mindenki elfelejtette, szóba sem került a Borda érkezéséig. Skinhead módra körbeköszönt, majd a Bubs elé lépett, kivett egy befőttes üveget a hátizsákból és átadta a Bubs – nak. Az üvegben valami tartósító löttyben egy fiatal patkány teteme úszkált, szépen szabályosan gombostűből tarajat készített neki a Borda. Kérdeztük, hogy hogy a viharba sikerült megoldani, hisz aludni is kevés volt az idő, nemhogy „vadászni. ”Van otthon egy egész család preparálva, a legnagyobb egy 5 literes üvegben úszkál.”  Ez semmit nem vett el az érdemből. A fogadást teljesítette, határidőre szállította a tarajos patkányt.


Miki

punkrat.jpg
                                                                       Kép: M. Théaude

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr2015358546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

durbints sógor 2019.12.24. 19:31:49

S mint ez lett bejegyzésed 2019 -ben az utosó................áldott békés karácsonyt

Odin88 2019.12.24. 19:32:47

@durbints sógor: Áldott békés karácsonyt Nektek is barátom.
süti beállítások módosítása