Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

eug.jpg
A 10 éves kolumbiai skinhead zenekar első önálló albuma. Zeneileg elég színes, de leginkább dallamos oi! zenei alapú R.A.C., főleg a torzított ének miatt hajaz kicsit a német R.AC. színtér zenéire a muzsikájuk.  
A korongot akár best of albumként is kezelhetjük, hiszen a legtöbb szám róla már korábban megjelent koncert, mini vagy split albumon, amitől ez különb lesz az a minőség, végre jó minőségben hallhatjuk kedvenceinket.
Egy bevezető és 10 nagyszerű szerzemény hallható a lemezen, a Commando Skinheadet volt szerencsém nem sokkal a megjelenés előtt hallani, azt hittem az lesz a kedvencem a korongról, hiszen ez a tipikus dél-amerikai oi!/skinhead nóta fiatal korom kedvenceit idézi, de akkor még nem láttam milyen számok fognak megjelenni.  
A Primavera valószínűleg mindenki kedvence lesz, dallamos fülbemászó zenéjével, de nekem az utolsó dal lett a kedvencem, a Revuelta, amit két másik zenekarral közösen hoztak össze az Orgullo Nacional és az Aufbruch közreműködésével. Igen ez a Plastic Surgery száma a Rivolta, nem ez az első spanyol nyelvű feldolgozás, de nekem jelenleg ez tetszik legjobban.

eugene.jpg
Említést érdemel még a Si Vis Pacem Para Bellum című szám, a  Vive Peligrosamente és a Reconquista nacionalista is, de igazság szerint nehéz sorrendet állítani.
A korong digipack csomagolást kapott nyolc oldalas szövegkönyvvel, a szövegek mellett fényképeket láthatunk a zenekarról, elolvashatjuk a zenekar történetét és köszönő listát is találunk.
Összességében egy kiváló kiadvány, mind zeneileg, mind külalakra.


Beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/eugenesia-10-anos-ia-la-carga/

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr618224589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása