Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ISD 66 - koncertbeszámoló

2023.09.05. 04:37

Verőfényes napsütés volt, még az időjárás is Ian születésnapját ünnepelte. A koncert helyszíne egy külvárosi sportpálya rendezvényterme / kocsmája volt. 
A rendezvényterem előtt az NSBP shopja fogadta az érkezőket, az előtérben a Pride France és később a Tuono records standja is helyet kapott, a söntésen keresztül lehetett megközelíteni a koncerttermet ahol a BHH, BHS és a Loyalty kínálta a termékeit. 
 Maga a koncertterem néhány száz ember befogadására alkalmas, a színpad alacsony és viszonylag kicsi, ha a hely távolabb lenne a lakott területektől az udvari színpadon lenne érdemes hasonló rendezvényt szervezni, sajnos a pálya lakott terület közepén van, így este 10-kor be kellene fejezni a bulit, szóval maradt a belső tér.
Ahogy az várható volt nagyon sok külföldi jött el a koncertre, főleg olaszok, de franciák, németek, lengyelek és még egy brazil hölgy is. 
A hangulatot Adriék alapozták meg, az elmúlt közel 50 év legnagyobb slágereit adták elő, főleg Skrewdriver szerzeményeket, de felcsendültek a Romper Stomper dallamai is. Audry and the Troublemakers tapasztalt zenészekből áll akiket több hazai formációból ismerhetünk, szóval egy igazi supergroup, ahogy várható volt kitettek magukért. A közönség élvezte a műsorukat, magyarok és külföldiek együtt énekelték velük a legismertebb dalokat.

dsc_9456blog.JPG
A Katastrof műsorát vártam legjobban, az előző hazai koncertjükről lemaradtam. Most sajnos nem hozták a csúcsformájukat, az alkohol - Katastrof mérkőzés az előbbi győzelmével végződött, a srácok hangosak voltak, elhangolt hangszereken játszottak és nem mindig ugyanazt a számot játszották a zenészek, számomra ez a kedvencemnél a Rivolta című számnál volt legszembetűnőbb, ahol a két gitáros nem ugyanazt a számot játszotta és a basszus is valami egész mást, az éneket pedig a közönség mentette meg, ez egyébként az egész produkcióra jellemző volt, ha nincs a nagy számú rajongótáboruk valószínűleg pár szám után kiürül a terem. A '80-as években valószínűleg ezt szinte senki sem vette volna észre, de ma már műértőbb és józanabb közönség is jár a bulikra.
dsc_9492blog.JPG
A Fehér Törvényt főleg fiatalabbak várták akik az ország több pontjáról ide sereglettek, ma már elég vegyes a közönségük, több rocker külsejű srác is jön rendszeresen a koncertjeikre. Most jött néhány külföldön élő rajongójuk is akik közül volt aki mikrofonhoz is jutott. A srácok hozták a formájukat, sajnos a külföldieket ez nem nagyon hatotta meg, az olaszok nem sokkal korábban láthatták őket hazai pályán, így ők inkább a büfében álltak sorba, ahol egy szem csapos lány próbált helyt állni egész este/éjjel.

dsc_9542ablog.JPG
Az est zárásaként a franciák léptek színpadra, ők igazán kitettek magukért, óraműpontosan játszottak, ezt meghálálta a közönség is akik kitartottak végig a műsoruk alatt. Érezhető volt, hogy ők lettek a fő banda bulin, mert amíg játszottak megtelt a terem, igaz pogózni már csak pár lelkesebb rajongójuk pogózott, de aki ott maradtam az a teremben élvezte a bulit.

dsc_9571-cropblog.JPG
Az olaszok nem igazán hagyták lemenni a srácokat és miután lejöttek a srácok még legalább egy órán keresztül buliztak a színpad előtt elénekelve minden ismertebb slágert.
Összességében egy hatalmas buli volt és így utólag a Katastrof szereplésén is csak mosolygunk már. A BHH kitett magáért nagyon jól szervezett volt a buli, nem volt balhé, nem volt verekedés, mindenki jól érezte magát.

A koncert végén valaki lenyúlta a szatyrom amelyben egy hímzett Übermensch pulóver volt, egy fehér Antisocial póló, egy használt Citizen Keyne póló . Az aznap megjelent Interdictum lemez volt benne, két "új" Archívum CD,  egy Daspo és egy Embers of an Empire CD. Volt még pár apróság a szatyorban, többek közt egy rendelésre készült szemüvegtörlőkendő, pár matrica stb...
Sokáig reménykedtem, hogy valaki tévedésből vagy jó szándékból tette el a szatyrot ahogy ez már máskor is előfordult a koncerteken a cuccaimmal, de most sajnos nem ez történt.
Az Interdictum együttes a hírt hallva azonnal küldött egyet az új lemezükből és Laci akitől az Archívum lemezek voltak szintén azonnal pótolta a két lemezt. Köszönöm nekik ismét.
photo_2023-08-18_10-06-34.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr8018207451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása