Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ISD 66

2023.08.12. 09:30

photo_2023-08-11_21-18-01.jpg
A tegnapi napon volt Ian Stuart Donaldson születésének 66. évfordulója, erre emlékeznek a ma esti koncert résztvevői, szervezői és fellépő zenekarai.
A korombelieknek a francia zenekart a Fractiont nem kell bemutatni, hiszen annak idején rendkívül népszerű volt az előd zenekaruk az Oi!/RAC zenét játszó Fraction Hexagone, mára kicsit átalakult a társaság és a zene is keményebb lett, de a zenekar szellemisége nem változott.
A Katastrof neve sem ismeretlen itthon, hiszen már játszottak hazánkban, pár hete amikor kint jártunk Olaszországban a helyi rajongóiktól megtudtuk, hogy nagyon várják már a budapesti fellépést, ebből sejthető nagyobb olasz közönséget is hoznak magukkal.
Audry zenekara viszonylag fiatal, de az énekesnő tapasztalt zenész, több zenekarban megfordult zenészként és énekesként is.
Azt hiszem a Fehér Törvényt nem kell bemutatnom, több, mint 25 éve ragadta magához Maci a mikrofont.

photo_2023-08-12_09-10-56.jpg
Az esti koncerten már kapható lesz az Interdictum zenekar új 5 számos CD-je, ha ez is olyan, mint az első korong akkor garantáltan elkapkodják hamar.

Remélem este találkozunk!!!

A találkozó pont: https://28h.hu/esemeny/ian-stuart-donaldson-66-szuletesnapi-party/

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr8818191681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása