Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bátor nemzeti arc

2011.02.08. 17:07

Tavaly nagy felháborodást keltett az úgynevezett nemzeti oldalon, oldalakon, hogy egy bátor nemzeti érzelmű ifjú egy nagykőrösi szórakozóhelyen belekötött a "szemkilövő" néven elhíresült fiatalemberbe, mire az képen törölte ezt a hős ifjoncot. A bátor nemzeti érzelmű ifjonc ahelyett elbújt volna szégyenében, hogy olyanba kötött bele akivel szemben nem tudta megvédeni magát, sőt még a vele lévő barátai sem álltak ki mellette, még feljelentést akart tenni és csodálkozott, hogy elhajtották melegebb éghajlatra.

Szántó Gábor - Bőrfejűek

2011.02.08. 05:18

Ezt a könyvet nagyon sokan még a mai napig is bibliaként olvassák, annak ellenére, hogy a borítóról kiderül, hogy hazugság az egész. A címlapon szereplő képre egy kiskatonát öltöztettek be, a hátsó borítón egy az író által szándékosan átírt dalszöveg olvasható ami eredetileg egy rendőrről szól, a borítón pedig már olyan mintha egy skinheadről szólna. A könyvben szereplő dalszövegek egy részét szakemberek írták akik kazettákról próbálták megfejteni azokat, így az Oi-kor szám szövege a Hol rossz az elv? Orosz az elv lett. Persze az interjú alanyok sem mindig mondtak igazat, szinte mindenki azt állította, hogy csak kis ideje kopasz, csak nem rég csatlakozott, és már nem is tetszik neki az egész, persze ez érthető, hiszen 8 év fegyház lógott a fejük felett. Arról a tanúról aki azt állította az egyik vádlottról, hogy az eltörte egy macska gerincét, elfelejtették közölni, hogy olyan képeket foglaltak le tőle amin egy macskát kínoz. Továbbá gyakran keveri a punk és a skinhead zenekarokat is, nem tudni szándékosan vagy csak kevés információja volt az írónak.

Szerepel egy pentagram is, mint tetoválás, ezt az író nagy bőszen átkeresztelte sárkány csillagnak. Abban az időben megjelent László Gyula Árpád népe című könyvben ezt a jelképet mint a magyarok szerencse szimbólumát említi, persze a tetoválás korábbi ennél és a Slayer együttes iránti rajongásból csináltattam, mellékesen megjegyzem az együttest a mai napig szeretem.

Kit érdekel? Aki nem szeretne magáról információt megosztani, az ne vegyen maroktelefont, ne használjon internetet. Ha valaki mégis megteszi az onnantól kezdve teljesen mindegy, hogy hova regisztrál, minden egyes mozdulatát jegyzik az általa használt programok. A média lejátszók rendszeresen gyűjtik az információt, hogy mit nézel mit hallgatsz, a böngészők jegyzik, hogy milyen oldalakat látogatsz, a gugli is tudja, ha keresel valamit előbb azokat az oldalakat ajánlja amelyek kapcsolatba hozhatóak veled. Innentől kit érdekel, hogy eggyel több vagy kevesebb helyen gyűjtik még az információt.

14 éves korom óta rendszeresen igazoltatnak a különböző szervek, hatóságok, így többé-kevésbé tudják mikor merre jártam, kivel találkoztam, nem nehéz kideríteni kik voltak az osztálytársaim, kik a munkatársaim. Ma már a maroktelefont sem kell magammal vinnem, hogy tudják merre vagyok, elég a "térfigyelő" kamerák felvételeit visszanézni. Ha az illetékes szerveknek van elég kapacitásuk, hát figyeljék nyugodtan a közösségi portálokat is.

süti beállítások módosítása