Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sajtószemle

2021.12.19. 20:52

50 éve mutatták be a Mechanikus narancsot.
 A Bőrfejűek oldal szerkesztője egy kiváló cikket ollózott össze a témáról bár vannak benne hibák és hiányosságok.
Az új keletű cikkek helyett érdemes lett volna az Arcanumon keresgélni a 1990 utáni írások közt, így több érdekesség került volna a sorok közé.
 A filmet a kecskeméti rajzfilm gyárban feliratozták, az elkészülte után néhány helyen be is mutatták, mielőtt betiltották. Később a filmet ott is digitalizálták VHS kazettára. Néhai Ménes Jancsi barátom aki bedolgozott a filmgyárnak, ígért is belőle egy példányt, de végül nem jutott el hozzám.
 Skinheadek körében az első nyilvános bemutató 1990 végén volt Egerben, az Egri Nemzeti Ifjak alakulógyűlésén melyre az akkor még a Jurta színházban székelő "Nemzeti Ifjúsági Mozgalom" tagjait is meghívták.
Az írásban szereplő Moloko plus, az nem tisztán tej,  egy kis "tej meg ez meg az", tényszerűen némi drogot kevertek a tejbe és ezt szolgálták fel a a bárban.
Egy témához illő dal:



Interjú egy punkkal
A Koleraweb rendszeres olvasója vagyok, gyakran bukkannak fel érdekes témák, néha egy-egy ismerős is felbukkan az interjúalanyok közt. A tatbányai náci punk gyereket nem ismerem, annak ellenére sem, hogy laktam Tatabányán és előtte-utána is gyakran megfordultam ott. 
Ez az interjú elég egyértelműen leírja miért nincs köztünk helye punkoknak, még akkor sem, ha vannak is bizonyos közös politikai nézeteink. A punk életforma nem tűr korlátokat, drogoznak, betörnek, lopnak, nincsenek erkölcsi gátlásaik.
Cinke, az interjú alanya napjainkban:
266417079_505541830569763_2072483021535346092_n.jpg
Kereszténység és rasszizmus -  Rasszizmus

A két telegram csatorna nevetséges versengése lejáratja mind két oldal szerkesztőségét. Az utóbbi szerkesztője egy 16 éves srác vagy, ha idősebb is azon a szellemi szinten megrekedt személy, aki görcsösen ragaszkodik nézeteihez, helyesen írni nem tud. A másik oldal valamelyik "zöldinges" ex-Paxos társaság amelyik már a XX. században is elavult keresztyény dogmákhoz ragaszkodik. Nekik nem lett volna szabad felvenni a kesztyűt, soha nem fogják meggyőzni egymást, ezzel a meddő vitával nem tesznek jót senkinek.

Ébredés

Ez a csatorna élő példája az ózdi repper kijelentésének, a "hazai oltásellenesek idióták". Nos néhány tény a kijelentés alátámasztására:
1. A csatorna szerkesztője nem beszél nyelveket, így a google fordítót használja, az így fordított szövegeket a legtöbb esetben nem szerkeszti, pusztán bemásolja.
2. Nem ellenőrzi a forrásokat, így kerülhetett ki többek közt a focihuligánok felvonulása, mint bécsi oltásellenes tüntetés. A szurkolói rigmusokat fel lehetett ismerni a videó alatt.

Új póló - White Winter

2021.12.14. 18:44

dsc_5116a-crop.JPG

Aki még nem költötte el az összes pénzét magára vagy karácsonyi ajándékra annak érdemes várni pár napot. 
Az NSBP shopban pár napon belül kapható lesz egy új téli mintával készült póló, ahogy megszokhattuk férfi és női kivitelben egyaránt kapható lesz, a megszokott prémium minőségben.


dsc_5117-cropa.JPG

Már 5 éve nincs köztünk

2021.12.13. 05:23

hpim3713.JPG

hpim3686.JPG

hpim3609.JPG

hpim3615.JPG

hpim3685.JPG

süti beállítások módosítása