Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sajtószemle

2021.12.19. 20:52

50 éve mutatták be a Mechanikus narancsot.
 A Bőrfejűek oldal szerkesztője egy kiváló cikket ollózott össze a témáról bár vannak benne hibák és hiányosságok.
Az új keletű cikkek helyett érdemes lett volna az Arcanumon keresgélni a 1990 utáni írások közt, így több érdekesség került volna a sorok közé.
 A filmet a kecskeméti rajzfilm gyárban feliratozták, az elkészülte után néhány helyen be is mutatták, mielőtt betiltották. Később a filmet ott is digitalizálták VHS kazettára. Néhai Ménes Jancsi barátom aki bedolgozott a filmgyárnak, ígért is belőle egy példányt, de végül nem jutott el hozzám.
 Skinheadek körében az első nyilvános bemutató 1990 végén volt Egerben, az Egri Nemzeti Ifjak alakulógyűlésén melyre az akkor még a Jurta színházban székelő "Nemzeti Ifjúsági Mozgalom" tagjait is meghívták.
Az írásban szereplő Moloko plus, az nem tisztán tej,  egy kis "tej meg ez meg az", tényszerűen némi drogot kevertek a tejbe és ezt szolgálták fel a a bárban.
Egy témához illő dal:



Interjú egy punkkal
A Koleraweb rendszeres olvasója vagyok, gyakran bukkannak fel érdekes témák, néha egy-egy ismerős is felbukkan az interjúalanyok közt. A tatbányai náci punk gyereket nem ismerem, annak ellenére sem, hogy laktam Tatabányán és előtte-utána is gyakran megfordultam ott. 
Ez az interjú elég egyértelműen leírja miért nincs köztünk helye punkoknak, még akkor sem, ha vannak is bizonyos közös politikai nézeteink. A punk életforma nem tűr korlátokat, drogoznak, betörnek, lopnak, nincsenek erkölcsi gátlásaik.
Cinke, az interjú alanya napjainkban:
266417079_505541830569763_2072483021535346092_n.jpg
Kereszténység és rasszizmus -  Rasszizmus

A két telegram csatorna nevetséges versengése lejáratja mind két oldal szerkesztőségét. Az utóbbi szerkesztője egy 16 éves srác vagy, ha idősebb is azon a szellemi szinten megrekedt személy, aki görcsösen ragaszkodik nézeteihez, helyesen írni nem tud. A másik oldal valamelyik "zöldinges" ex-Paxos társaság amelyik már a XX. században is elavult keresztyény dogmákhoz ragaszkodik. Nekik nem lett volna szabad felvenni a kesztyűt, soha nem fogják meggyőzni egymást, ezzel a meddő vitával nem tesznek jót senkinek.

Ébredés

Ez a csatorna élő példája az ózdi repper kijelentésének, a "hazai oltásellenesek idióták". Nos néhány tény a kijelentés alátámasztására:
1. A csatorna szerkesztője nem beszél nyelveket, így a google fordítót használja, az így fordított szövegeket a legtöbb esetben nem szerkeszti, pusztán bemásolja.
2. Nem ellenőrzi a forrásokat, így kerülhetett ki többek közt a focihuligánok felvonulása, mint bécsi oltásellenes tüntetés. A szurkolói rigmusokat fel lehetett ismerni a videó alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr1516788100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása