Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

legion.jpg
Az év vége meglepetés albuma a Legion of St. George új korongja. Angliából mostanában nem sok minden jót hallani, így azon sem csodálkozhatunk, hogy a megszokottól eltérően nem angol kiadó adta ki a lemezüket.
A srácoktól klasszikus RAC muzsikát kapunk némi punk hatással, amitől csak izgalmasabb, egyedibb lett az egész. Eddig is nagy rajongója voltam a zenekarnak, de ezzel az új lemezzel még jobban belopták magukat a szívembe. A szövegeik nem változtak, megmaradt a megszokott politikai irány vonal, a témák változatosak a napi politikától a mitológiáig sok mindennel foglalkoznak.
A lemezt a PC records adta ki, de a kiadvány tipikusan brit skinhead stílus, 16 oldalas szövegkönyvvel olvasható szövegekkel és jó minőségű szépia stílusú képekkel főként a zenekarról, zenészekről.

Beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/legion-of-st-george-anglo-saxon/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr4718286479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása