Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hundriver - Életkerék

2023.12.19. 02:35

eletkerek.jpg
Végre pár napja kézbe vehettem a zenekar új lemezét. A borítót egyértelműen a dobos hobbija inspirálta, valószínűleg az egész kiadvány dizájnja az ötletein alapszik ami egyedi színt hozott a hazai színtér kiadványai közé, sajnálom, hogy már nem ő pörgeti a dobverőket.
Ha már a külsőségeknél tartunk, a lemez digipack csomagolást kapott, 8 oldalas szövegkönyvvel.
Ahogy a korábbi albumnál megszokhattuk az egyedi zenei stílus helyett, egyedi énekstílust kapunk több fajta zenei irányzat mellé. Hallhatunk nemzeti rockot, modern rockot, countryt, egy líraibb dalt amit az énekes a feleségének írt, dallamos RAC-t ( egy telegram bejegyzés szerint az utóbbit az újpesti polginak címezve). 

eletkerek3.jpg

A lemezen magyar és angol nyelvű dalok váltják egymást, úgy tűnik a szláv nyelvű dalokra most nem maradt idő, amit sajnálok, mert a lemez játékidejébe bőven belefért volna néhány szám még.
A zenekar hozta az elvárt színvonalt, akik ismerik őket nem fognak csalódni én remélem, hogy a skinheadeken kívül hamarosan nyitnak a nemzeti oldal felé is a számaik többsége egy Romer vagy Fejbőr koncerten is tetszést aratna. Bízom benne, hogy jövőre is több tucat koncerten láthatjuk a srácokat.
Addig is a lemez beszerezhető a kiadónál: https://nsbp.shop/termek/hundriver-eletkerek/

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr9918283909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása