Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy megemlékezés margójára

2016.02.09. 19:12

 Egy "bőrfejű" csoport, a betyárok és a Jobbik, három olyan szervezet amely az egyszerű hétköznapokon nyíltan utálja egymást, folyton elhatárolódnak, lekezelően beszélnek a másikról. Ez a három társaság hirtelen ötlettől vezérelve szerveznek egy Kitörés megemlékezést vidékre olyan helyre amelyiknek semmi köze nem volt a kitöréshez, véletlenül pont arra az időpontra amikor az a szervezet amely az egész Becsület Napjának a megalkotója volt ismét engedélyt kapott arra, hogy egy autentikus helyszínen, a Budai várban tarthasson megemlékezést.
 Semmi gond azzal, ha valaki nem akar társulni, vannak akik egy hét eltéréssel szerveznek megemlékezést, hogy ne kelljen döntés kényszer elé állítani azokat akik több rendezvényen szeretnének részt venni, azután vannak akik zárt körben tartanak megemlékezést már évek óta, szintén olyan időpontban, mely nem esik egybe a mások megemlékezésével.
 A végén persze nevetség tárgyává váltak, hiszen a kivezényelt gárdisták, betyárok és pártkatonák részvételével sem tudtak jelentős tömeget összetoborozni, pedig bevetették még az országos médiát, hisz már a meghívott veteránról szóló hírek folytak a vízcsapból is.
 A végén a legnevetségesebbek az indokaik voltak, melyek közt az is szerepelt, hogy nem tud mindenki a fővárosba utazni egy ilyen megemlékezésre... Hát a képeket elnézve a fővárosi betyárok, gárdisták és párt katonák viszont le tudtak utazni... Nem beszélve arról, hogy Becsület Napja csak egy évben egyszer van, szóval aki szeretne részt venni rajta az azért egy évben egyszer még a minimálbérből is megteheti.
 Kíváncsi leszek a győri terrorbombázásokra vajon hova szerveznek megemlékezést? Talán legjobb lenne Pusztavacsra mégis csak az az ország közepe, vagy, amennyiben határon túli magyarokat is várnak legjobb lenne Szarvasra....



A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr708377078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása