Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lemezajánló: Skrewdriver

2021.08.13. 16:47

Múlt hónapban két Skrewdriver lemez érkezett a blog postaládájába.

r-4139606-1603086563-4329.jpeg

Az After The Fire volt az első Skrewdriver album amit eredeti műsoros kazettán beszereztem még 1989-ben, a Nyugati pályaudvar melletti Áramütött Aligátorból.
 Abban az időben főként a brit Oi! zenére voltam rákattanva, így az album túl nagy hatást nem tett rám, el kellett telnie 8-10 évnek, hogy értékelni tudjam Ian munkásságát és ne csak a W.P.-t és a Hail Victoryt hallgassam tőle.
Ma már nincs olyan hét, hogy ne kerülne a lejátszóba 1-1 Skrewdriver lemez, így az elmúlt hónapban ez az album is többször pörgött a lejátszóban. 
A kiadó nevét nem találtam a lemezen, pedig ezt a minőségi kiadványt bárki felvállalhatja, igényes olvasható szövegkönyv, jó minőségű képekkel illusztrálva.





r-11133364-1510479910-4812_jpeg.jpg
A másik lemez egy koncert felvétel 1983-ból, abból az időből amikor már a zenekar politikailag motivált volt.
Amikor a lemez megérkezett nem fűztem nagy reményeket a hanganyaghoz, hisz közel 40 éves felvételről van szó. Amikor az első hangok megszólaltak már tudtam, hogy nem csak a gyűjteményem eldugott sarkában fog porosodni, olyan emlékeket idézett fel amikor ennél rosszabb minőségű felvételeket hallgattunk a haveroknál agyon másolt kazettákról. 
A lemezt a Loyalty Records adta ki, igényes kivitel, 8 oldalas szövegkönyv, apró, de még olvasható betűkkel, a közepén képek a zenészekről a hátulján a koncert és a felvétel története. Rajongóknak és gyűjtőknek mindenképp kötelező.



A lemezek megvásárolhatóak a NSBP kiadónál.

Brutal Attack 40

2021.08.12. 06:43

photo_2021-08-10_13-07-50.jpg
 Egy év várakozás után megjelent végre a sokak által várva várt album. 
Nem vagyok a zenekar legnagyobb rajongója, bár az RAC című számok örök toplistás nálam, inkább  Ken olyan projectekjeit kedvelem, mint a hazai Arrow Cross-szal közöl lemezei vagy a Long Riders-szel közös album.
Ez az album egész más lett, mint a korábbi sorlemezek, ezen Jocke munkássága is előjön a hangok közül, így mind a hangzás, mind a zene valami egész újszerű lett, a korai punkosabb hangzású Brutal Attack dalokra emlékeztetnek a számok modernebb köntösben.
Aki szeretne ebből az albumból ne habozzon, ezt hamar el fogják kapkodni.



Beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/brutal-attack-40-years-of-love-and-hate/




süti beállítások módosítása