Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 Íme néhány példa arra, hogyan született egy némely klasszikus Egészséges Fejbőr szám:

"Nagyon sok történet van ami így leírva nem annyira érdekes mint élőszóban. pl. emlékszem amikor a Zorán hozta a nyolc parancsolatot. a Purák Ervin is gitározott. Mondta, hogy milyen hangokból áll a szám és, hogy az elejére kellene valami szóló. Ervinünk gondolkodott pár percet majd egy olyan vírtuóz húrtépő szólót lenyomott, hogy mindenki elhűlt! "Ez de nagy"! Álltunk leesett állal. Csak Zorán elégedetlenkedett. "Hát nem igazán ilyennek képzeltem el"- mondta és unszolásra megmutatta a ma is ismert egyszerű dallamszólót azt a pár hangot. Minden világossá vált! Ez kell ide! És végül is ez határozta meg egész munkásságát! Az egyszerűbb sokszor több!

A skinhead vaddisznót annak köszönhetjük, hogy nem ért a zenekar többi tagja időben a Zoránnal megbeszélt helyre. Ő csak ült a megállóba. Azt nagy magányában megírta a szám alapjait. A próbán két óra alatt összedobtuk. De a Csiba te liba is hasonló körülmények közt született!

A profitot velencei tónál egy nyaralóba még az EF hivatalos megalakulása előtt nyomtuk segg részegen! a lábdobbal előtte pár órát fetrengtem valami vizes árokban míg rám találtak, hogy dobolok. Asztaller Attila dobolt."

Micsoda szerencse

2012.02.24. 10:38

 A hazai skinhead mozgalom történetében az első ismert szerencsés figura a Mos-oi! együttes dobosa, akit a szülei nem engedtek el a koncertre, így megúszott egy elég nagy port felvert rendőrségi, majd bírósági eljárást...


süti beállítások módosítása