Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

stringfront.png
Jesse lassan kiérdemli Ausztrália legtermékenyebb zenésze címet. Bő féléve éve jelent meg a Yardbombs - Folk off... and die, Idén jelent meg a Lowdown wights - Triumph of the Ill lemeze, pár hete jelent meg a limitált kiadású Yardbombs - Buy me a feeling korongja és most ismét itt egy új lemez, új stílus, új felállás.
Az új stílus az aussi country rock jelzőt kapta. Az első szám némi áthangszereléssel még felfért volna a Folk off.. and die albumra, a többi már kicsit lassabb, középtempós vagy balladásabb dal. Első hallgatásra kicsit idegen volt az amerikai countryhoz szokott fülemnek, de Jesse jól felismerhető énekhangja és stílusa már akkor is átjött, második hallgatásra már csak azt éreztem, hogy ez az album túl rövid. 
Kilenc szám került a korongra ez alig több, mint 32 perc játékidő.
Ez a zene simán megállná a helyét akár egy ballada esten is pusztán gitár és ének felállással. A lemez pedig kiváló egy esti baráti sörözéshez aláfestésnek, utazáshoz kocsiba vagy munka után egy kis pihenéshez amikor már fáradt vagy a kedvenc hc vagy metál bandáidhoz.

A lemez hagyományos CD tokban jelent meg nyolc oldalas szövegkönyvvel és lenyűgöző grafikákkal. Sajnos elég szűkös információt ad, se fotó, se köszönő lista és még a nagyszerű grafikus neve sincs feltüntetve.

stringback.png
Beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/right-hand-string-band-now-its-time-for-blood/



A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr3418153286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása