Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

lwfront.png
A rap műfajhoz akkor álltam a legközelebb amikor egy ismerősökből álló fiatal társaság a '90-es évek közepén összeállt rap bandává, a szövegeiket határozottan nem az Animal Cannibals - Utálom a fajtámat című szerzeménye inspirálta, sőt... A srácokkal meg is beszéltük, hogy a 4Skins - Chaos című számát és a BFG - When the hammer falls című szerzeményét feldolgozzuk. Sajnos (vagy nem) mire megvalósult volna addigra feloszlottak.
Amúgy sem a rap sem a hip-hop nem állt hozzám túl közel, bár a korai rap korszak egyfajta skinhead paródiája felkeltette az érdeklődésem, amikor még kopaszra nyírt rapperek, két számmal nagyobb bomberben, két számmal nagyobb farmerban és fűző nélküli bakancsban a megfordított Oi!-t (yo) kiabálták, vagy a Public Enemytől a black skinhead oi!-t kellett hallgatnom kazetta árusként Kelenföldön a Kis Olimpia alatti piacon.

A Lowdown Wights zeneileg a korai, még viszonylag nyers rap, hip-hop korszakot idézi annak minden kellékével, számítógéppel összerakott zene, scratchelés stb. A nyers alatt semmiképp sem igénytelent értek, hiszen zongorabetéttől a bendzsóig, kórusig (közös szövegelés)  minden van a lemezen, egyszerűen a modern diszkós, soulos, ritm and bluesos elemek nincsenek és nem is hiányoznak. 
Jesse ismét egy igényes korongot hozott össze, őt ismerve a szövegeket nem kell bemutatnom, hisz még a fő bandájától a Deaths Headtől is dolgozott át egy számot a Hatreds Disciples-t.

A lemez hagyományos CD megjelenést kapott, plakáttá hajtogatható nyolc oldalas szövegkönyvvel.

Manapság egyre kevesebben hallgatnak oi!, punk, hc, RAC, metál zenéket, ezért nem árt, ha van otthon egy ilyen korongod amivel lenyűgözheted az új barátnőd, munkatársaid vagy az ilyen zenékre fogékony ismerőseid.

Beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/lowdown-wights-triumph-of-the-ill/


A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr5218058220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása