Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Néhány agyhalott liberális tanár kivezényelte a diákjait a kecskeméti főtérre és jó negyedóráig tüntetés képpen a hideg utcakőre fektette őket, ha klimaváltozás ellen nem is tettek semmi maradandót, a gyermekorvosi rendelőben mindenbizonnyal megnő a várakozási idő a következő pár napban.

dsc_6135a.JPG

dsc_6131blog.JPG

Megjelent a várva várt The Pride CD a Life After.
pride_life.jpg
pride_life1.jpg
Luni új CD-vel rukkolt elő, a borító alapján Johnny Rebell nyomdokaiba lépett.

luni.jpg
Új CD-k érkeztek az Opos Records shopjába, érdemes csemegézni:

rebel.jpg

Két éves a Sons of Odin.

griffin.jpg

2019. október 23-án 15 órától

Az Örökzöld Október Egyesület városi emléktúra keretében tiszteleg az 1956-os antibolsevista felkelés Hősei és a sortüzek áldozatai előtt.

Találkozó: a Széll Kálmán téren, az "Óránál".

Tervezett útvonal: Széna tér - Lövőház utca 15. - Bem tér - Bajcsy-Zsilinszky út 78. - Kossuth tér - Rádió - Corvin köz - Bakáts tér.

szta.jpg
Az "Ősbuda" kutatás iránt érdeklődők figyelmébe ajánlom a Sicambria Ősbuda Piliskutató Csoport - Atilla Király Városa Alapítvány rendezvényét:

2019. október 5., szombat, 9:00–16:00

"HARCOK ÁLTAL ÚJRA SZÜLETIK A FÉNY - Legyen, úgy legyen! A közeljövőben mi szervezünk egy előadást, és nyilvános kerekasztal beszélgetést, előtte pedig nyilvános terepbejárást, amire nyilvánosan elhívjuk a Magyar Jeti újságíróit, az Indextől Hanula Zsoltot és a Qubittől Balázs Zsuzsannát és a kamerás csapatukat, akik a CEU-n is ott voltak. Természetesen nyilvános meghívót küldünk mindazon szakmabelieknek, akik a hivatali téveszméket erőltetik tovább napjainkban, az okleveleink és látképeink, valamint krónikáink tudósításait figyelmen kívül hagyva. Az időpont és helyszín hamarosan itt egy eseményben. Reméljük nem úgy lesz, ahogy korábban történt, hogy egyetlen szakmabeli sem merte képviselni a hivatali téveszméket!"
Találkozó Békásmegyeren, a Csobánka téri buszfordulónál.

maxresdefault_1.jpg

Sokunk fiatalkori kedvenc a Toy Dolls is új CD-vel jelentkezett, ami várható is volt a 40. évfordulóra tartott turné után.

td.jpg
Újra indult az Urban Rage Streetwear, rögtön egy webshoppal indított, ahonnan lassan a világ bármely pontjáról lehet rendelni: https://urbanragestreetwear.bigcartel.com

cimke_shop.jpg

Egy régebbi blogbejegyzés az Underground Revolution blogon az amerikai hc fénykoráról amikor még nem határolódtak el a skinheadektől.

hcsk.jpg
A PC records két új pólót dobott piacra:

skp.jpg
pcr.jpg
A Loyalty Recordsnál még mindig kapható:  "ASouthall Dosszié"

jozan_southall_dosszie.jpg
A PNS teljes erőbedobással készül a svájci parlamenti választásokra, melyet 3 hét múlva tartanak, október 20.-án.
A hazánkban is járt Philippe Georges Brennenstuh pártja a svájcban is gondot okozó bevándorlást és az ebből fakadó gondokat, túlnépesedést, létbizonytalanságot, csökkenő életminőséget helyezi előtérbe a választásokon, de gondolnak a környezetvédelemre és szót emelnek a természeti erőforrások gyors kimerítése ellen is. Sok síkert kívánunk nekik.

pns.jpg

Fehér Karácsony 1993.12.10.

2019.09.27. 06:43

 A koncertre kb.1500 ember volt kíváncsi. Fellépett a Nemzeti Front, a Viszonylagos Kisebbség, az Oi-kor, az Egészséges Fejbőr és a Magozott Cseresznye.
 A koncert jó hangulatban zajlott le, de akadt néhány probléma: a 3 budapesti zenekar tökéletes körülmények között, nagyközönség előtt játszhatott, mindenki sajnálatára a két vidéki zenekar pedig a "lyukban", ahová a közönség már igencsak megcsappant létszámmal érkezett. Sajnos a körülmények sem voltak kitűnőnek mondhatók.
 A koncertteremben szenny, mocsok amit az anarchista banda hagyott hátra. Szerencsére a tarajos társulatnak csak egy tagja volt jelen a két zenekar kitűnő koncertjén. Az illető a Hisztéria nevű punk zenekar énekese volt. Mindez senkit nem zavar, ha megússza 1-2 pofonnal, de a nevelő szándékú pofon után mi következett? Megjelent egy magas, kopaszra nyírt figura, aki a lincshangulat közepette elkezdte védeni és mentegetni a punk suhancot és azzal a dologgal vagdalkozott, hogy "nem tudjátok mi a különbség a punk és a skinhead között". Súlyos szavak ezek. Persze ő biztos, hogy nem tudta.
A megtörtént eseményekhez csak ennyit kívántunk hozzáfűzni.
A cikkel nem élezni akarjuk a Budapest - vidék ellentétet, hanem a megoldást próbáljuk elősegíteni, mert, ha valamiről nem beszélünk és takargatjuk, az a probléma nem fog magától megoldódni. Azt is figyelembe vesszük, hogy a fővárosi zenekarok közül csak az Oi-kor szokott lelátogatni vidéki városokba (Hódmezővásárhely, Békés, Paks...)     Kitartás!

A koncertbeszámoló megjelent a Working Class Protest 5. számában 1994 elején.

Hírek, újdonságok

2019.09.25. 07:12

soo.jpg
Már publikus a hamarosan megjelenő Sons of Odin CD borítója.

tn.jpg
A januári Tribute Nightra újra összeáll a Vanguard

ac.jpg
A pletykák szerint új Arrow Cross lemez kerül a Loyalty Records kiadványai közé, melyen ismét Ken énekel.

nsbp.jpg
A Nordic Sun tavaszi fesztiválján a hírek szerint Jocke áll színpadra, lehet, hogy több formáció élén is.

bdc.jpg

2020 elején közös lemezt (split) ad ki a brazil Bandera De Combate és a svéd Code 291.

Tegnaptól elérhető a Telegramon is a csatornánk.
https://t.me/odenb

Új Condemned 84 Single

2019.09.24. 02:38


Ízelítő a hamarosan bakeliten is megjelenő új Condemned 84 hanghordozóról.
A CD már kapható a zenekar web shopjában: https://condemned84.com/cds/

c84new-single-poster-a3-.jpg

26 éve hunyt el Stephen Flint

2019.09.23. 18:01

isd_car.jpg
26 éve hunyt el Stephen Flint közismert nevén Boo 1970.04.20. - 1993.09.23.

"1993 szeptember 23.-án, csütörtökön öt jóbarát, Ian Stuart, Cat, Dickie, Boo és Robert Sherlock a közeli burton on trenti kocsmában a Market Square-en található Royal Oakba vették az irányt Ian kocsijával. A társaság jót mulatott a helyi skinheadekkel, akik már várták a szombati koncertet. Rob csak narancslevet ihatott, mert ő lett kinevezve, hogy hazavigye a többieket sörözés után. A jókedvű társaság megünnepelte a BNP milwalli győzelmét is néhány sör mellett, tizenegy órakor úgy döntöttek, hogy ideje hazamenni Heanorbe. Rob vezetett, Ian ült mellé az anyósülésre, mögötte Boo, középen Cat, Rob mögött pedig Dickie foglalt helyet. A vidám csapat az A 38-as úton tartott hazafele, mikor hirtelen a kormánykerék megreccsent a soför kezében, Ian elkapta a kormánykereket és viccesen azt mondta Robnak: "Ne próbálj megölni, szombaton koncertem van." Ezek voltak utolsó szavai. A kocsi irányíthatatlanná vált és egy árokba csapódott. Minden olyan gyorsan történt, szinte felfoghatatlan volt.
Cat eszmélt elsőnek, ő ült hátul, középen és karcolásokkal megúszta a balesetet. "Mi történt?"-kérdezte hangosan. Körülnézett és látta, hogy baj van, testvére Dickie nyaksérüléseket szenvedett, míg balján Boo, igazi nevén Stephen Flint halott volt. Azonnal meghalt. Rob kartörést szenvedett, Ian Stuart eszméletlen volt és nem adott életjelt. A balesetben a Volkswagen Polo bal oldala roncsolódott össze ahol Ian és Boo ült."

Forrás: Józan Zoltán: A rock and roll kitaszítottjai

boo.jpg                                                      Boo fiatalkori képe.

"Ian Stuart mellett nem szabad megfeledkezni Booról aki kiváló ember és családapa volt" - Stigger

1993_boo_on_sofa.jpg                                                         Boo 1993

boo01.jpg


Nemzeti Front interjú 1994

2019.09.23. 08:17

1. Mi okozta az A.L.T.-ből Nemzeti Frontá való átalakulást?
 Az A.L.T. és az M.A. Skins megszünt és a Tóth Csaba (ex. M.A.Skins) gitár és én (ex. A.L.T.) bass megalapítottuk az N.F.-ot. Csatlakozott még hozzánk Fekete Tivadar (ex. A.L.T.) gitár, ének és Poór Gergely dob kisegített minket a stúdióban, így az N.F. lett a dicső elődök utódzenekara.

2. Mi a zenekar politikai irányvonala, egyáltalán foglalkoztok-e politikával?
 Csak a magam részéről nyilatkozhatom: a szélső jobb! Először is emberbarátságból a cigányokat és az arabokat addig dolgoztatnám a bányákban  amíg nem kérvényeznék, hogy elhagyhassák az országunkat! Nem tartom őket embereknek.

3. Hogyan fogadják a zenéteket?
 A kazetták fogynak! Köszönjük nektek és "Kitartás!" minden rajongónak. A koncerteken sajnos sokszor versenyt iszunk a közönséggel, itt kérek elnézést a botrányos koncertekért.

4. Mikor lesz N.F. 2. demó? Kaptatok-e lemezajánlatot valahonnan?
 Az A.L.T. idejében is feltettétek ezt a kérdést, akkor azt mondtam, ha együtt maradunk akkor tavasszal jön az új, erre nemsokára feloszlottunk. Most akkor nem nyilatkozom.

5. Kedvezőek-e a fővárosi fellépési lehetőségek?
 A múltkor a menedzserünk, Lapát (ex A.L.T., ex M.A. Skins) a fekete lyukban járt és disznóólat talált, erre megmondta nekik, hogy az N.F. ilyen helyen nem lép fel. Mi urak vagyunk és nem disznók!
Igaza volt! Egyébként szerintem nincsenek kihasználva a Művházak és még mindig be vannak szarva az Oi! zenekaroktól és rajongótáboruktól! (Pedig a Rock Land szervezőbizottságának véleménye szerint rég volt ilyen nyugodt koncert, mint a Fehér Karácsony. szerk.)

6. A zenekar véleménye szerint van-e Bp.-Vidék ellentét az országban? Van-e előnye vagy hátránya az együttesnek abból, hogy vidéki?
 Persze hiszik a "nagy" bp-i zenekarok, hogy ők a Vörösmarty nagytermében játszanak a két vidéki meg lent a büdös fekete lyukban. Tudták, hogy a Fehér Karácsonyon ott lesz a Viszonylagos Kisebbség és a Nemzeti Front, de még a jegyre sem írták rá nevünket. Az ilyen nagystílű szervezők bekaphatják a nemiszervemet!

7. Miért játszotok történelmi verseket, amik természetesen nagyon tetszetősek?
 Mert a szövegük nagyon jó és még ma is aktuálisak.

8. Mi a véleményetek a skinhead mozgalom mai állásáról?
 Évek óta sír mindenki, hogy haldoklik a mozgalom, de még mindig él. Eltüntek a tarra borotvált fejek és ez a legrosszabb. A skinheadektől már nem fél senki és a cigányok is röhögnek a mozgalmon. Kezd bélyeggyűjtő szakkörre hasonlítani az egész. Mindenki jófiú.

9. Mi a véleményetek a magyar Oi! zinek fejlődéséről?
 Meg vagyunk elégedve az újságokkal. Én a W.C.P. 3. számában láttam, hogy az N.F. Idegenek című száma vezeti a listát. Ilyenkor jólesően dagad a májam. Végre nem csak a szesztől.

10. Mit üzentek az olvasóknak?
 Minél többen gyertek N.F. koncertre és élvezzétek ezt a rohadt életet. Kitartás!
(az interjút jóváhagyta a menedzser: Lapát)

Az interjú megjelent a Working Class Protest 5. számában 1994 elején.

süti beállítások módosítása