Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nemzeti Front interjú 1994

2019.09.23. 08:17

1. Mi okozta az A.L.T.-ből Nemzeti Frontá való átalakulást?
 Az A.L.T. és az M.A. Skins megszünt és a Tóth Csaba (ex. M.A.Skins) gitár és én (ex. A.L.T.) bass megalapítottuk az N.F.-ot. Csatlakozott még hozzánk Fekete Tivadar (ex. A.L.T.) gitár, ének és Poór Gergely dob kisegített minket a stúdióban, így az N.F. lett a dicső elődök utódzenekara.

2. Mi a zenekar politikai irányvonala, egyáltalán foglalkoztok-e politikával?
 Csak a magam részéről nyilatkozhatom: a szélső jobb! Először is emberbarátságból a cigányokat és az arabokat addig dolgoztatnám a bányákban  amíg nem kérvényeznék, hogy elhagyhassák az országunkat! Nem tartom őket embereknek.

3. Hogyan fogadják a zenéteket?
 A kazetták fogynak! Köszönjük nektek és "Kitartás!" minden rajongónak. A koncerteken sajnos sokszor versenyt iszunk a közönséggel, itt kérek elnézést a botrányos koncertekért.

4. Mikor lesz N.F. 2. demó? Kaptatok-e lemezajánlatot valahonnan?
 Az A.L.T. idejében is feltettétek ezt a kérdést, akkor azt mondtam, ha együtt maradunk akkor tavasszal jön az új, erre nemsokára feloszlottunk. Most akkor nem nyilatkozom.

5. Kedvezőek-e a fővárosi fellépési lehetőségek?
 A múltkor a menedzserünk, Lapát (ex A.L.T., ex M.A. Skins) a fekete lyukban járt és disznóólat talált, erre megmondta nekik, hogy az N.F. ilyen helyen nem lép fel. Mi urak vagyunk és nem disznók!
Igaza volt! Egyébként szerintem nincsenek kihasználva a Művházak és még mindig be vannak szarva az Oi! zenekaroktól és rajongótáboruktól! (Pedig a Rock Land szervezőbizottságának véleménye szerint rég volt ilyen nyugodt koncert, mint a Fehér Karácsony. szerk.)

6. A zenekar véleménye szerint van-e Bp.-Vidék ellentét az országban? Van-e előnye vagy hátránya az együttesnek abból, hogy vidéki?
 Persze hiszik a "nagy" bp-i zenekarok, hogy ők a Vörösmarty nagytermében játszanak a két vidéki meg lent a büdös fekete lyukban. Tudták, hogy a Fehér Karácsonyon ott lesz a Viszonylagos Kisebbség és a Nemzeti Front, de még a jegyre sem írták rá nevünket. Az ilyen nagystílű szervezők bekaphatják a nemiszervemet!

7. Miért játszotok történelmi verseket, amik természetesen nagyon tetszetősek?
 Mert a szövegük nagyon jó és még ma is aktuálisak.

8. Mi a véleményetek a skinhead mozgalom mai állásáról?
 Évek óta sír mindenki, hogy haldoklik a mozgalom, de még mindig él. Eltüntek a tarra borotvált fejek és ez a legrosszabb. A skinheadektől már nem fél senki és a cigányok is röhögnek a mozgalmon. Kezd bélyeggyűjtő szakkörre hasonlítani az egész. Mindenki jófiú.

9. Mi a véleményetek a magyar Oi! zinek fejlődéséről?
 Meg vagyunk elégedve az újságokkal. Én a W.C.P. 3. számában láttam, hogy az N.F. Idegenek című száma vezeti a listát. Ilyenkor jólesően dagad a májam. Végre nem csak a szesztől.

10. Mit üzentek az olvasóknak?
 Minél többen gyertek N.F. koncertre és élvezzétek ezt a rohadt életet. Kitartás!
(az interjút jóváhagyta a menedzser: Lapát)

Az interjú megjelent a Working Class Protest 5. számában 1994 elején.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr3815159274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása