Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fehér Karácsony 1993.12.10.

2019.09.27. 06:43

 A koncertre kb.1500 ember volt kíváncsi. Fellépett a Nemzeti Front, a Viszonylagos Kisebbség, az Oi-kor, az Egészséges Fejbőr és a Magozott Cseresznye.
 A koncert jó hangulatban zajlott le, de akadt néhány probléma: a 3 budapesti zenekar tökéletes körülmények között, nagyközönség előtt játszhatott, mindenki sajnálatára a két vidéki zenekar pedig a "lyukban", ahová a közönség már igencsak megcsappant létszámmal érkezett. Sajnos a körülmények sem voltak kitűnőnek mondhatók.
 A koncertteremben szenny, mocsok amit az anarchista banda hagyott hátra. Szerencsére a tarajos társulatnak csak egy tagja volt jelen a két zenekar kitűnő koncertjén. Az illető a Hisztéria nevű punk zenekar énekese volt. Mindez senkit nem zavar, ha megússza 1-2 pofonnal, de a nevelő szándékú pofon után mi következett? Megjelent egy magas, kopaszra nyírt figura, aki a lincshangulat közepette elkezdte védeni és mentegetni a punk suhancot és azzal a dologgal vagdalkozott, hogy "nem tudjátok mi a különbség a punk és a skinhead között". Súlyos szavak ezek. Persze ő biztos, hogy nem tudta.
A megtörtént eseményekhez csak ennyit kívántunk hozzáfűzni.
A cikkel nem élezni akarjuk a Budapest - vidék ellentétet, hanem a megoldást próbáljuk elősegíteni, mert, ha valamiről nem beszélünk és takargatjuk, az a probléma nem fog magától megoldódni. Azt is figyelembe vesszük, hogy a fővárosi zenekarok közül csak az Oi-kor szokott lelátogatni vidéki városokba (Hódmezővásárhely, Békés, Paks...)     Kitartás!

A koncertbeszámoló megjelent a Working Class Protest 5. számában 1994 elején.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr8115174190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása