Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megjelent a várva várt The Pride CD a Life After.
pride_life.jpg
pride_life1.jpg
Luni új CD-vel rukkolt elő, a borító alapján Johnny Rebell nyomdokaiba lépett.

luni.jpg
Új CD-k érkeztek az Opos Records shopjába, érdemes csemegézni:

rebel.jpg

Két éves a Sons of Odin.

griffin.jpg

2019. október 23-án 15 órától

Az Örökzöld Október Egyesület városi emléktúra keretében tiszteleg az 1956-os antibolsevista felkelés Hősei és a sortüzek áldozatai előtt.

Találkozó: a Széll Kálmán téren, az "Óránál".

Tervezett útvonal: Széna tér - Lövőház utca 15. - Bem tér - Bajcsy-Zsilinszky út 78. - Kossuth tér - Rádió - Corvin köz - Bakáts tér.

szta.jpg
Az "Ősbuda" kutatás iránt érdeklődők figyelmébe ajánlom a Sicambria Ősbuda Piliskutató Csoport - Atilla Király Városa Alapítvány rendezvényét:

2019. október 5., szombat, 9:00–16:00

"HARCOK ÁLTAL ÚJRA SZÜLETIK A FÉNY - Legyen, úgy legyen! A közeljövőben mi szervezünk egy előadást, és nyilvános kerekasztal beszélgetést, előtte pedig nyilvános terepbejárást, amire nyilvánosan elhívjuk a Magyar Jeti újságíróit, az Indextől Hanula Zsoltot és a Qubittől Balázs Zsuzsannát és a kamerás csapatukat, akik a CEU-n is ott voltak. Természetesen nyilvános meghívót küldünk mindazon szakmabelieknek, akik a hivatali téveszméket erőltetik tovább napjainkban, az okleveleink és látképeink, valamint krónikáink tudósításait figyelmen kívül hagyva. Az időpont és helyszín hamarosan itt egy eseményben. Reméljük nem úgy lesz, ahogy korábban történt, hogy egyetlen szakmabeli sem merte képviselni a hivatali téveszméket!"
Találkozó Békásmegyeren, a Csobánka téri buszfordulónál.

maxresdefault_1.jpg

Sokunk fiatalkori kedvenc a Toy Dolls is új CD-vel jelentkezett, ami várható is volt a 40. évfordulóra tartott turné után.

td.jpg
Újra indult az Urban Rage Streetwear, rögtön egy webshoppal indított, ahonnan lassan a világ bármely pontjáról lehet rendelni: https://urbanragestreetwear.bigcartel.com

cimke_shop.jpg

Egy régebbi blogbejegyzés az Underground Revolution blogon az amerikai hc fénykoráról amikor még nem határolódtak el a skinheadektől.

hcsk.jpg
A PC records két új pólót dobott piacra:

skp.jpg
pcr.jpg
A Loyalty Recordsnál még mindig kapható:  "ASouthall Dosszié"

jozan_southall_dosszie.jpg
A PNS teljes erőbedobással készül a svájci parlamenti választásokra, melyet 3 hét múlva tartanak, október 20.-án.
A hazánkban is járt Philippe Georges Brennenstuh pártja a svájcban is gondot okozó bevándorlást és az ebből fakadó gondokat, túlnépesedést, létbizonytalanságot, csökkenő életminőséget helyezi előtérbe a választásokon, de gondolnak a környezetvédelemre és szót emelnek a természeti erőforrások gyors kimerítése ellen is. Sok síkert kívánunk nekik.

pns.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr7815174250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása