Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

26 éve hunyt el Stephen Flint

2019.09.23. 18:01

isd_car.jpg
26 éve hunyt el Stephen Flint közismert nevén Boo 1970.04.20. - 1993.09.23.

"1993 szeptember 23.-án, csütörtökön öt jóbarát, Ian Stuart, Cat, Dickie, Boo és Robert Sherlock a közeli burton on trenti kocsmában a Market Square-en található Royal Oakba vették az irányt Ian kocsijával. A társaság jót mulatott a helyi skinheadekkel, akik már várták a szombati koncertet. Rob csak narancslevet ihatott, mert ő lett kinevezve, hogy hazavigye a többieket sörözés után. A jókedvű társaság megünnepelte a BNP milwalli győzelmét is néhány sör mellett, tizenegy órakor úgy döntöttek, hogy ideje hazamenni Heanorbe. Rob vezetett, Ian ült mellé az anyósülésre, mögötte Boo, középen Cat, Rob mögött pedig Dickie foglalt helyet. A vidám csapat az A 38-as úton tartott hazafele, mikor hirtelen a kormánykerék megreccsent a soför kezében, Ian elkapta a kormánykereket és viccesen azt mondta Robnak: "Ne próbálj megölni, szombaton koncertem van." Ezek voltak utolsó szavai. A kocsi irányíthatatlanná vált és egy árokba csapódott. Minden olyan gyorsan történt, szinte felfoghatatlan volt.
Cat eszmélt elsőnek, ő ült hátul, középen és karcolásokkal megúszta a balesetet. "Mi történt?"-kérdezte hangosan. Körülnézett és látta, hogy baj van, testvére Dickie nyaksérüléseket szenvedett, míg balján Boo, igazi nevén Stephen Flint halott volt. Azonnal meghalt. Rob kartörést szenvedett, Ian Stuart eszméletlen volt és nem adott életjelt. A balesetben a Volkswagen Polo bal oldala roncsolódott össze ahol Ian és Boo ült."

Forrás: Józan Zoltán: A rock and roll kitaszítottjai

boo.jpg                                                      Boo fiatalkori képe.

"Ian Stuart mellett nem szabad megfeledkezni Booról aki kiváló ember és családapa volt" - Stigger

1993_boo_on_sofa.jpg                                                         Boo 1993

boo01.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr3515161286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása