Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

strong.jpg
A legendás zenekar talán legkevésbé ismert albuma került a kezembe a napokban, a korongot eredetileg a Rock-O-Rama Records adta ki 1991-ben, a mostani korong egy nem hivatalos újra kiadás, egy lapos borítóval.
A lemezen 12 szám van, a műsoridő mégis alig több, mint félóra, a legismertebb szám az albumról egy Black Sabbath feldolgozás a Paranoid.
Az számok többsége a zenekartól jól meg szokott skinhead r'n'r, kivéve az utolsó dalt mely egy kellemes ballada. A korong felépítése a megszokott bakelit korongos korszakot ídézi mely számomra nagyon hiányzik és a CD lemezeken nem pótolható, a vinylen az A oldal első száma volt a legerősebb dal a B oldal első száma egy hasonlóan ütős szerzemény, míg az utolsó egy levezetés.
A lemezen átjön a felvétel eredeti hangzása, ami egy gyűjtőnek fontos lehet, de a kor igényeihez igazodva azért egy újrakeverést megérdemelt volna.
Beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/skrewdriver-the-strong-survive/

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr3617894707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása