Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

r-5398334-1392383199-8586_jpeg.jpg
 A télen kaptam pár lemezt amit még csak a közelmúltban volt időm meghallgatni, ez az 1995-ben kiadott német válogatás album is ezek közé tartozik.
 A lemezen 7 zenekartól összesen 12 szám hallható, az előadók a maguk idejében ismert német Oi! / RAC zenekarok voltak, a korszakot egyetlen előadó élte túl, a már akkor is vitatott beállítottságú Oi Dramz, a nevük ezen az albumon is csak rövidítve van kiírva és a diszkográfiájukban sem dicsekszenek azzal, hogy szerepelnek ezen az albumon. A külső borítón nem szereplő Blutweihe valószínűleg a Sturmflagge projektje, sajnos erről biztosat nem tudok. 
 A zene és a lemez hangzása a '90-es éveket idézi, semmi hc, semmi metál, inkább lassú és középtempós dalok jellemzik, talán csak a Blutweihe száma emlékeztet a Stahlgewitter zenéjére, de ez sem lóg ki a lemez hangzásából.
Nekem összességében tetszik amit hallok, de ma már alaposan újra kellene keverni a hanganyagot, hogy eladható legyen.
 A borító a '90-es éveket idézi, 4 oldalas előlap néhány fényképpel az előadókról, a hátlap és a korong egyszerű minimál grafika. A dalszövegek mellett a szerzők is fel vannak tüntetve, ami manapság már ritka. Ma már egy ilyen borító nem kelti fel a figyelmet, egy CD standon az ember simán továbbpörget, ha meglátja, pedig a maga idejében valószínűleg egy népszerű korong lehetett.

r-5398334-1392383210-1760_jpeg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr8816568594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása