Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NSBP Villáminterjú

2021.03.13. 10:43

1. Hogyan értékeled a kiadó első teljes évét?
Rendkívül izgalmas időszak volt, bár a Covid intézkedések rányomták a működésre a bélyeget. Problémák a zenekari próbákkal, stúdiófelvételekkel, csúszó lemezmegjelenések. A legfájóbb pedig a koncertek elmaradása, csak a virtuális térre (közösségi oldalakról kitiltva) hagyatkozva nehezebb eljutni az érdeklődőkhöz, de ha lassan is, egyre ismertebbé válik a Nordic Sun Budapest név itthon és külföldön is.
dsc_8423a-crop.JPG
2. A legutóbbi interjú óta van pár újdonság a shopban (pl. zene letöltés, maszk stb.), vannak-e további terveid?
Rendkívül hasznosnak tartom -és úgy tűnik egyre népszerűbb is- az a funkció amellyel e-mail értesítést lehet kérni, ha egy éppen nem kapható termék újra elérhető az oldalon. Most valamiféle pontrendszer van fejlesztés alatt, hogy a visszatérő vásárlók minél nagyobb kedvezményben részesülhessenek.

yb2.jpg
3. Milyen kiadványok várhatóak a közeljövőben?
Leghamarabb az ausztrál Death Head frontemberének, Jesse zenekarának, The Yardboms - Police State című albuma várható. Utána valószínűleg a moszkvai Carlsband és egy német-orosz Jocke tribute album érkezik.
Ajánlom figyelmetekbe a Waffenbrüder Productions európai kiadót, melynek kiadányait az NSBP forgalmazza, hamarosan várható a spanyol NS metal csapat, a Brigada Totenkopf legújabb lemeze, Raza y Destino címmel.

hundriver_front.jpg

4. Mik a terveid erre az évre?
Sok új lemez, póló, koncert :) Örülnék ha több magyar zenekar anyaga jelenhetne meg. Év végére tervezem a Nordic Power Rock and Roll vol.2. megjelenését.

img-35531b.jpg

5. Míg a külföldi színtér ontotta magából az új kiadványokat, a hazai zenekarok nem voltak túl aktívak, mi lehet ennek az oka?
Valóban nem volt sok új megjelenés, de pl a Fehér Törvény Titkolt tribute albuma helyettesített 2-3 másikat :) Okot mindig lehet találni, ahogy megoldást is. De el kell ismerni hogy a lezárások megnehezítik a zenekarok dolgát.

hundriver-extra-panel.jpg
6. Az online koncertek lassan elmaradoznak, egyre kevesebbről hallani, technikai, anyagi vagy más okai vannak ennek?
Megcsappanni látszik a kezdeti lelkesedés, én például nagyon örülnék egy online Hundriver lemezbemutató koncertnek, zaklassátok kedvenc zenekarotokat hogy szervezzen valamit :)
A technika nem lehet akadály és a költség csak töredéke egy valódi koncertnek. Szerintem a szándékon múlik.

dsc_0197a.JPG
7. A tavalyi év egyik legtöbbet emlegetett rendezvénye a Családi nap volt, van rá esély, hogy idén is megrendezésre kerül? Ha igen várható-e valami újdonság?
Körvonalazódni látszik idén is hasonló, sok újdonság nem várható,  a terv 2-3 nemzetközi és 3-4 magyar zenekar fellépése, több és jobban szervezett sportverseny illetve nemcsak gyerek hanem népi felnőtt játékok is :)

dsc_0004blog.JPG
8. A Blutzeugen legutóbbi lemezének kiadása meglehetősen kalandosra sikerült, neked volt hasonló "élményed"?
Minden termékünk állandó gyártónál készül, így nem csak a kiváló minőség garantált, hanem elkerüljük a tartalommal szembeni kifogásokat is.

lay_outblog.jpg
9. Végszó/üzenet az olvasóknak
Olvassatok blogot, nacionalista sajtóterméket, hallgassátok a színtér zenéit, hiszen ez mind értetek van. És ha újból lesznek koncertek (várhatóan júniustól), gyertek el, mi mindegyiken ott leszünk!

nsbp_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr4416459722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása