Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lemezajánló 20.11.10.

2020.11.10. 17:44

 Egy újabb hónap, egy újabb adag lemez érkezett az NSBP kiadótól. A mostani csomag szerényebb a megszokottnál, ugyanis a kiadó reményei szerint még 3 saját kiadású lemezzel és egy pólóval jelentkezik ebben a hónapban.
 Vágjunk is bele, az első lemez a közelmúltban hazánkban letelepedett skót előadó egyszemélyes projektje, melyet Patriot néven adott ki. Az előadó közelmúltban adott online koncertjén már hallhattunk ízelítőt a lemezből. Nyers Oi!/punk zene, a jelenkor problémáiról szóló szövegekkel. Néhány számban Bennyt (Whitelaw) is hallhatjuk. Az albumot egy No Remorse feldolgozás a See you in Valhalla zárja. Az album megvásárolható a kiadó webshopjában.
patriot.jpg
Az előadó hazai letelepedésének alkalmából egy 3 számos EP tett ingyenes letölthetővé, mely elérhető a kiadó webshopjában: https://nsbp.shop/termek/patriot-magyar-ep/ A lemez érdekessége, hogy magyarul is énekel a felvételeken.

Általam legjobban várt lemez a London Breed - No one like us. Mikor elsőként hallottam az albumról azt gondoltam a Bulldog Breed hangzás fog visszaköszönni az albumról, pörgős Oi! nótákkal, tévedtem. Teljesen új hangzás, bár a stílus a korai '80-as évek angol oi! / skinhead bandáit idézi, a dalok most lassabbak, dallamosabbak, nem olyan erőteljesek, régi nagy kedvencem a Cock Sparrer stílusát idézik leginkább. Be kell vallanom az elmúlt pár napban még nem tudtam betelni vele, vasárnap óta csak ez szól a lejátszómból. Megunhatatlanok a számok előtti intrók, a dallamos zene, mintha Brad nekem írta volna az albumot.
Valószínűleg sokan érezhetik így, ugyanis jelenleg egyik hazai shopban sem kapható az album, aki még nem tudta beszerezni az próbálkozzon a webshopon keresztül, hátha hamarosan kapható lesz ismét.
https://nsbp.shop/termek/london-breed-no-one-like-us/

londonbreed.jpg
A CD tokban egy rendkívül igényes szövegkönyv is található, jó minőségű színes képekkel illusztrálva, vastag fotópapír minőségű anyagra nyomtatva.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr8516279276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása