Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Képlopás 2.

2019.05.18. 01:24

Az alábbi két kép "Söci emlékmenet" képaláírással jelent meg több helyen. A képtolvajoknak nem esett le, hogy a felső képen és az egri képeken is több azonos személy látható. 
Schönauer Péter "Söci" halála után a helyszínen több rögtönzött megemlékezés is volt, de nem volt semmilyen emlékmenet. A felső kép a temető melletti virág árusoknál készült, egységesen egy-egy szál vörös szegfűvel mentünk a temetésre. Az alsó kép a temetőben készült.

sp3.jpg

sp4.jpg

Még néhány kép a temetésről:

sp5.jpg

sp2.jpg

 

sp1.jpg
A képeket én készítettem egy kompakt fényképezőgéppel és a Sootersnál hívattam elő és nagyítattam ki. A képek és a negatív a birtokomban vannak. A képeket először 2000-ben szkenneltem be egy skinhead fotókat bemutató weboldalhoz.
2 éve ezen a blogon is bemutattam őket: https://odin.blog.hu/2017/09/14/skinhead_fotok_818

Nimród interjú 1997

2019.05.17. 13:05



r-11621092-1519559967-7754_jpeg.jpg

01. Mikor alakult az együttes?
  A zenekar 1995 szeptemberében alakult.

02. Kik a tagjai?
 Az alapító tagok közül kettő maradt az együttesben, Kovács Balázs dob, Illés Miklós ének, majd '96-ban két új tehetséges nemzetiszocialistával gyarapodtunk, Lovász Sándor gitár és Győri János (Pufi) bassz.

03. Korábban milyen zenekarokban zenéltetek?
 A Pufi játszott a Valhallában és az AMF-ben. Sanyi egy amatör rock bandában, én az Archívumban énekeltem míg a  Balázs Rebell Skins, NC38, Valhalla.

04. Kik a kedvenceitek?
 Rengeteg és sokféle zenét hallgatunk, persze csak olyat ami megegyezik az elveinkkel. A magyarok közül Archívum, valhalla, Vérszerződés, külföldről Skrewdriver, Squadron, Brutal Attack, de ezen kívűl még rengeteg jó zenekar van.

05. Hány koncertet adtatok eddig?
 Mivel a zenekar rengeteg tagcserét élt át és a vidéki koncertek sajnos szinte teljesen megszüntek kevés koncertünk volt, ha jól számolom 7. Magyar NS zenekarok  közül mindenkivel sikerült már együtt zenélnünk, külföldről ADL 122, Corona ferrea és Svastika.

06. Milyen sűrűn próbáltok?
 Sajnos keveset próbálunk a munkahelyek miatt. Átlagosan heti két próba, de sokszor csak egy.

07. Melyik volt a legemlékezetesebb koncertetek?
 '97 február 15.-én úgy éreztük megközelítettük azt a szintet amit el szeretnénk érni. Nagyon jó hangulatú koncert volt, mindenki remekül szerepelt. Persze a bulin nagyon jól zenéltek a többiek is, Út és Cél, Archívum, Valhalla.

08. A zenélésen kívűl mivel foglalkoztok?
 Pufi szakács, Balázs üvegműves, én a postán dolgozom, a Sanyi még tanul. Szabadidőnk nem sok van, ilyenkor barátnők, család, tanulás, próba. Persze az is az igazsághoz tartozik, hogy imádunk bulizni.

09. Lesz-e a közeljövőben demótok?
 Sajnos nem csak rajtunk múlik, de '97 első felében kész lesz.

10. Mik a terveitek?
 Elsősorban a demó, majd egy ritmusgitárost (vagy szólót, mindegy) szeretnénk még beszervezni a zenekarba. Minél többet koncertezni Magyarországon és külföldön.

11. Mit üzentek az olvasóknak?
 A harc amelyet folytatunk nagyon nehéz, egyenlőre az ellenség szörnyen erős és nekik nincsenek gátlásaik. Ha nem fogunk össze eltipornak. Persze összefogni csak "Becsületes Magyarokkal" szabad.
"Rend, Erő, Becsület, csak ez maradt meg neked"
Kitartunk a győzelemig!
88/14

54521917_301387750502644_6279028507834056704_na.jpg
Az interjú megjelent a Power of Oi! 28. számában.

r-8724237-1467469746-7773_jpeg.jpg

Most egy tavalyi (1997-ben jelent meg a cikk) CD-t fogunk bemutatni, az írást az Ébredő Magyar szerkesztőségéből kaptuk.

Bound For Glory: Behold The Iron Cross

Gondolom senki nem von kétségbe, ha azt mondom, hogy a Bound for Glory albumról albumra jobb lesz. Ha valaki mégsem hisz nekem, az halgassa meg az amerikai zenekar sorrendben ötödik önálló lemezét. A CD-n ezúttal mindössze 9 szám hallható, de ez ne tévesszen meg senkit, ugyanis az album több, mint 53 perces! A bandában újabb tagokat üdvözölhetünk, Mike (dob), Dennis (gitár) és John (bass) személyében akik kivétel nélkül mind hosszú hajúak a rajongók nem kis meglepetésére.
 Az album egy sejtelmes, középkort idéző kórussal kezdődik, majd máris zakatol a "Siegfried" , leginkább az Iron Maiden hagyományait követő nóta. A hangzás kristály tiszta, de ezt már megszokhattuk a srácoktól. Az ultra gyors "Fight on" után következik a CD egyik legerősebb tétele a "To Untamed Land We Sail" az egyik kedvenc BfG számom. A "Teutonic Uprise" nem fogott meg túlságosan, a következő a "Rock for Our Destiny" válogatásról már jól ismert "Back in The Fatherland", új keveréssel. A "Painted Black" című remekművet csak erős szívűeknek ajánlom, kőkemény!!! A "Divided by Hatred"-ben egy BfG-tól teljesen szokatlan hangszert, furulyát hallhatunk, amin Eric Owens játszik. A "My Honor is true" kellemes dallamai után következik a "Prelude to Stalingrad/Behold the Iron Cross című, több mint 7 perces remekmű, amivel sajnos végetér a tavalyi év egyik legjobb alkotása.

Forrás: HajnalHasadás első száma, szöveg: Józan Zoltán

1997_03_01_st_die_2a.jpg

 A francia Blood and Honour (Sang et Honneur) által szervezett koncerten eredetileg öt zenekar lépett volna fel, a Brutal Attack, a Fraction Hexagone és a Durandal Franciaországból, valamint az Archívum és a Valhalla duó hazánkból. Sajnos a Brutal Attack és a Fraction Hexagone lemondta a fellépést, az Archívum ugyan ott volt, de Ők sem tudtak játszani a rendbontás miatt.

1997_03_01_st_die_3a.jpg

 Kb 120-150 bajtárs érkezett a bulira Franciaországból, Magyarországról, Németországból, Svájcból és Ausztriából. Sokak megrökönyödésére egy kreol bőrű "skinhead" (?!) is megjelent aki a bonyodalmak okozója lett. Az osztrákok azonnal távozni akartak, mert ők WHITE POWER koncertre jöttek és ezt a "lényt"  nem tudták elviselni. A franciák azzal védekeztek, hogy Dél-Franciaországból származik és azért ilyen a színe. Ahogy láttuk, többen jöttek délről, de csak ez az egy volt fekete...

1997_03_01_st_die_4a.jpg

 A koncertet a magyar Valhalla kezdte, szokott műsoruk mellett előadtak egy új angol nyelvű számot is, a "Forward"-ot. A közönségnek tetszett a zene igaz a szövegeket nem értették. Leginkább a "Hail Victory" és a "Lángoló kereszt" számok fogták meg az embereket.

1997_03_01_st_diea.jpg

 Következett a Durandal, ők a francia skinhead rock hagyományokkal ellentétben elég vad, metálos zenét nyomtak, néhány Evil Skins, Légion 88, Kontingent 88 feldolgozással is feldobták a hangulatot. Sajnos a banda műsora alatt kitört egy tömegverekedés a "dél-franciák" , az osztrákok és a párizsiak között, ami odáig fajult, hogy megverték a Durandal néhány tagját, a rendezőket, szóval teljes volt a káosz a színpadon is. Összetört néhány erősítő, gitár is, a koncertet nem lehetett folytatni, az Archívum fellépése is meghiúsult. Elégtelenre vizsgáztak a franciák összetartásból, ez nem fehér emberhez méltó viselkedés volt, szerencsére nálunk jobb a helyzet minden téren, hazánkban cigányokat sem engednek be NS koncertekre.
(A fenti anyagot az Ébredő Magyar szerkesztőségéből kaptuk - képek és szöveg: Józan Zoltán. Megjelent a Power of Oi! 28. számában.)

 

1997_03_02_nemetorszag_4a.jpg(Úton hazafelé)

Mick Furbank

2019.05.13. 08:46

mick_furbank.jpg
Mick Furbank rajzolta a keresztre feszített skinhead mintát a Last Resort shop számára. A shop felhasználta a mintát reklámszatyrokon, pólókon, lemezborítókon.

22366379_1503369856422537_7397701232574308615_n.jpg

süti beállítások módosítása