Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

r-8724237-1467469746-7773_jpeg.jpg

Most egy tavalyi (1997-ben jelent meg a cikk) CD-t fogunk bemutatni, az írást az Ébredő Magyar szerkesztőségéből kaptuk.

Bound For Glory: Behold The Iron Cross

Gondolom senki nem von kétségbe, ha azt mondom, hogy a Bound for Glory albumról albumra jobb lesz. Ha valaki mégsem hisz nekem, az halgassa meg az amerikai zenekar sorrendben ötödik önálló lemezét. A CD-n ezúttal mindössze 9 szám hallható, de ez ne tévesszen meg senkit, ugyanis az album több, mint 53 perces! A bandában újabb tagokat üdvözölhetünk, Mike (dob), Dennis (gitár) és John (bass) személyében akik kivétel nélkül mind hosszú hajúak a rajongók nem kis meglepetésére.
 Az album egy sejtelmes, középkort idéző kórussal kezdődik, majd máris zakatol a "Siegfried" , leginkább az Iron Maiden hagyományait követő nóta. A hangzás kristály tiszta, de ezt már megszokhattuk a srácoktól. Az ultra gyors "Fight on" után következik a CD egyik legerősebb tétele a "To Untamed Land We Sail" az egyik kedvenc BfG számom. A "Teutonic Uprise" nem fogott meg túlságosan, a következő a "Rock for Our Destiny" válogatásról már jól ismert "Back in The Fatherland", új keveréssel. A "Painted Black" című remekművet csak erős szívűeknek ajánlom, kőkemény!!! A "Divided by Hatred"-ben egy BfG-tól teljesen szokatlan hangszert, furulyát hallhatunk, amin Eric Owens játszik. A "My Honor is true" kellemes dallamai után következik a "Prelude to Stalingrad/Behold the Iron Cross című, több mint 7 perces remekmű, amivel sajnos végetér a tavalyi év egyik legjobb alkotása.

Forrás: HajnalHasadás első száma, szöveg: Józan Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr1814830682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása