Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

923.jpg
A Our Fight Clothing egy '56-os pólóval jelentkezett, tisztelegve a magyar hősök előtt.

926.jpg
Az Oi! bulik kedvelőinek már két biztos dátum van jövőre, az egyik a belga Live & Loud melyet 31. alkalommal rendeznek meg és a The Pride már a biztos fellépők között szerepel.

925.jpg

A másik tuti buli a cseh Utcakölyök party amelyet 19. alkalommal rendeznek meg. Jövőre a helyi banda mellett egy német nagyágyú az Endstufe lesz a fellépő, a srácok már 40 éve zenélnek, érdemes időben jegyet venni mindkét bulira, mert csak korlátozott számban lesznek kaphatóak.

921.jpg
922.jpg

Az I.C.1 öt év hallgatás után idén új lemezzel jelentkezett, a lemez mellé rögtön egy pólót is piacra dobott a kiadójuk mely két színben is kapható. Keressétek a PC recordsnál.

924.jpg
Az angol Fehér Törvény egy új kitűzővel jelentkezik, egyenlőre csak a tervet osztották meg a negyérdeművel: Fetch the noose.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr8615352706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása