Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megint a nevek

2008.10.16. 16:54

Van egy Hideg Bence nevű ismerősöm aki burkoló, egyszer egy Melegh vezetéknevű faszinál dolgoztak, jön a tulaj, köszön, bemutatkozik, mire Bence is, amit a faszi gúnyólódásnak vett, a végén elő kellett vennie az igazolványát, hogy tisztázzák a helyzetet.

Van egy Farkas István nevű kollégám, ő egy Rókánál járt így.

Volt egy Kölni becenevű kopasz srác a '80-as években, ő onnan kapta a nevét, hogy húsvétkor a nyugatinál egy swasztikát rajzolt a földre kölnivel, majd meggyújtotta, a maradékot pedig megitta.

Volt egy nem túl sok ésszel megáldott kopasz gyerek a '80-as évek közepén, akit Bukszaszájúnak hívtak. Egyszer megkérdezték tőle miért ez a neve:

-Mert bukszaszám van.-volt a válasz. Szerencsére nem sokkal később punk lett.

Még egy történet róla melyet egy ismerőse mesélt:

Lyukban belevizelt egy boros üvegbe hogy megitatja valakivel.Persze senki nem vette be.Lerakta az üveget egy asztalra és elment.Pár perc múlva jön vissza ,meglátja az üveget" Bazdmeg bor"és beleivott.
A legnagyobb figura akit ismertem.Remélem Ő is röhög ezen a sztorin.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr37717303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence 2008.10.20. 20:10:53

Érdekes szituáció volt,elég szarul éreztem magam!
88.

helmwige 2016.03.23. 18:43:45

Egyszer ismertem egy csajt, akinek Pálinkás volt a vezetékneve. Pár év múlva, mikor találkoztunk, mondta, hogy örökbe fogadta egy Boros nevű házaspár, és a neve is megváltozott Pálinkásról Borosra :D
süti beállítások módosítása