Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Huligánok

2008.04.10. 18:56

_dsc8839-cropblog.JPG
A Huligán együttes egy nagykőrösi zenekar volt és nem tévesztendő össze a Huligans nevű formációval. Az említett zenekarnak Kecskemétre volt meghírdetve koncertje amire az ország minden pontjáról vártak rajongókat (kb.80-100 fő). Annak rendje és módja szerint minden le volt fixálva a helyi művházzal, mindenfelé ki volt plakátozva az esemény ennek ellenére a zenekart egy cetli fogadta a bejáratnál amin tudatták velük, hogy a rendezvény elmarad. Az együttes tagjai ezen különösebben nem lepődtek meg, történt már velük hasonló máskor is. A rajongók viszont nem a legbéketűrőbb társaságokból kerültek ki ezért megoldást kellett találniuk azok megfékezésére. A művházzal szemben volt egy játékterem ennek az udvara üres volt itt állították fel a "színpadot", áramot a játékterem illemhelyéről "kölcsönöztek" és megtartották a koncertet. A koncert rendben lezojlott, a közönség nagy része békésen hazament. Ha a zenészek nem ilyen talpraesettek akkor valószínűleg új művelődési háza lenne azóta Kecskemétnek.

Szerző: Odin88

4 komment

Címkék: koncert

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr44420177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyalogos 2008.10.14. 22:00:12

Hát azért volt balhé!Kb 15-en mentünk vásárhelyiek a koncertre.A végén a buszállomásnál alakult ki verekedés pár helyi részeggel.Aztán a peronról vittek el mindenkit a rendőrök.Ketten úsztuk meg az elhurcolást,mert karesztrejtvényt fejtettünk bőszen,és nem tüntünk fel a biztos uraknak.Pont mi ketten nem verekedtünk egyéb iránt(akkor véletlen).4-5-en még egy év múlva is vissza jártak tárgyalásra,de megúszta mindenki.

Odin88 2008.10.16. 17:04:02

Na igen, de ha buli elmarad nagyobb balhé lett volna.

kasza 2008.11.27. 22:18:26

Azért jó volt a buli

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2011.05.28. 08:06:19

@gyalogos: ha jól tévedek,Én,Czékus,Kispap és Béla kerültünk fogdára. :))))
süti beállítások módosítása